Jueves

Igår hade vi match mot P94 vilket var det pinsamaste jag har varit med om på länge. Vi var så loj och helt värdelösa. Ja det var rent ut sagt riktigt pinsamt. Vi vann med 4-1 men vi ska vinna med så mycket, mycket mer. Blir på dåligt humör så fort jag tänker på det.

Efter träningen åkte jag och Lillan till Gugge och fikade, det var mycket trevligt. Framförallt smarrigt med varm choklad och mackor =]

Imorgon drar vi iväg till Stockholm också, det känns riktigt kul! Skönt att få komma härifrån och få göra något kul. För kul det kommer vi ha det kan jag ju säga. Synd bara att vi missar lagfesten vi har i helgen men de är sånt man får ta. Hörde att det ska vara utklädnad och så och om jag skulle ha varit hemma och skulle dit och klä ut mig så vet jag utan tvekan vad jag skulle varit =]

Såg One tree hill igår också. Helt underbart! Fattar inte att det snart är över. En del av mig hoppas på en säsong till men jag vet att det kommer inte att komma. Samtidigt är det ju bra att de slutar nu så hinner de inte spåra ur som många andra serier gör när de envisas med en säsong till. Även Prison Break är ju slut snart, var inget avsnitt denna vecka men såg att det är två avsnitt nästa vecka =] LYCKA!

Nu skulle jag behöva någon som trycker hårt på mina axlar/rygg för min vänster arm har domnat bort =/

Miércoles

Lillan har tenta idag. Stackars henne men det ska nog gå bra ska ni se. Sist hon hade tenta hade jag ju lite problem med att arbeta med tanke på att jag sitter vid en dator och skriva samtidigt som man håller tummarna är inte det lättaste. Därför kommer jag även idag ha lite svårt med det med tanke på att sist gick det så bra för henne när jag höll tummarna. Det kanske inte beror på det utan att det är Lillan som är bra men jag kan ju hålla tummarna ändå som ett litet stöd =]

Träningen igår blev bättre än jag förväntat mig. Vi körde fys med Grön, vilket innehöll lite av varje. Timglaset (7-7-6 om jag inte minns helt fel), core, lite kroppskontakt av olika slag typ brottning. Sen gjorde vi en knasig sak, vi skulle vara två och två och jag var med Santana på alla övningar, grejen vi skulle göra var att hon skulle hoppa upp gränsle på mig. Sen skulle jag snurra henne ett varv runt mig, bak på ryggen sen runt till magen igen. Det var sannerligen en knasig men rolig övning =] Sen blev det smålagspel och vårat lag (bettan, soufi, anna, jag) gick obesegrade ur alla matcher, och för att fortsätta skryta lite så var det bara jag som gjorde mål. Vad hände? Kan inte det hända på match också?

Nu ska jag hämta kaffe och förbereda inför fika =]


Jag ska till tandläkaren idag =[

Snö

Det snöar ute!!!





Martes

Jag och Lillan var busig igår =] Vi började med att åka på hallen och gyma sen skulle vi på affären och köpa kvällsfika. Köpte mackor och mjölk och så, det vanliga men sen blev vi plötsligt så sugen så vi köpte pepparkakor och lussebullar =] hehe smarrigt som bara den var det.

Ikväll är det träning och möte med laget innan. Får se vad som tas upp där.. Innan träningen ska i alla fall jag och mamma se om vi hinner iväg ut till Fjällräven, måste kolla på en jacka för en viss lite vovve som jag ändå älskar lyckades äta upp min. Får se hur det blir, sitter och hoppas att dom ska ringa från skokanonen också och säga att de har fått hem just dom skorna i storlek 36 =] jag hoppas inte för mycket men. Har för mig att mamma skulle iväg med moster snart och då kanske de hittar skokanonen någonstans.


Nu är det fikaaaa...





Jag önskar att jag kunde rita...

Lunes

Jaha då var helgen redan slut och man är tillbaka på jobbet. Helegen har helt enkelt varit upp & ner och ner & upp. I fredags mötte vi upp Tilda och var några ur laget och käkade på UH efter det var vi några som drog vidare hem till Maja där det var dags för Herbalife. Vi fick provsmaka några produkter och fick massa information och som vanligt lät det mycket bra. Vi fick även scanna kroppen och se våran fysiska ålder och muskelmassa och sånt.
Jag har i alla fall bestämt mig för att prova på det och se om jag blir piggare och allt vad man nu skulle bli =]

Efter de blev det idol och massa snack bara innan det var dags för hemfär och sängen. Lördagen startades med en färd till broder Magnus för att säga hej och hämta mitt psp som jag köpt. Sen var det samling och match mot Huddinge, som jag skulle kunna säga är de kaxigaste laget hittills i elitserien. Eller i alla fall tränaren som börjar med att berätta för våran tränare att det är så skönt att de möter oss idag så de kan rulla på alla spelare och prova på nya formationer inför seriefinalen mor IKSU kommande dag. MArtin blev väldigt paff och stälde en motfråga där han undrade om de tänkt ta ledningen med 8-1 på en gång. Huddinges tränare höll snabbt med och sa att det var precis de som var deras mål. Hehe, nu blev det ju inte riktigt så utan vi vann med 7-5.

Efter matchen följde Lillan med mig hem och käkade och kikade på Prison Break.

På söndagen var det Rönnby som stod för motståndet och matchen öppnade sig på sämsta tänkbara vis. efter ca 4 minuter låg vi under med 0-4 =/ vad hände? Visst vi spelade upp oss lite i andra och tredje men fortfarande fattar jag inte vad vi har så problem med i början av första =/. När matchen var slut stod det 2-9 på resultattavlan vilket jag inte tror vi var särskilt nöjda med.

Vi åkte iväg till Coop och köpte godis och sen till hallen igen för att se herrarna förlora med 7-10 mot Gävle. Och efter den matchen så säger jag att helgen är slut och sätter punkt där.


Förreseten så kan jag ju inflika att jag fick ett sms av min far då vi satt på herrmatchen. "Nu måste Baloo vara mätt för han har ätit upp din jacka och väst". Ja och där var allt roliga slut, när jag kom hem fick jag se en väst, eller ett trasig tygstycke som en gång i världen har varit en väst. och en jacka utan ärm. Visst västen är inte hela världen men jackan, vet inte hur länge jag letat efter en jacka som inte är för tunn men inte heller för tjock. Hittade den i våras men den är nu borta för gott. Ja, antingen får jag se till att hitta en jacka innan fredag vilken kan bli svårt då jag jobbar 7-4 varje dag och har träning varje dag. Jag får helt enkelt frysa ihjäl nere i stockholm till helgen. Yiiphiiie!! NOT!

Hår

Sitter på jobbet, har snart fika igen. Direkt när jag slutar strax efter ett ska jag åka till Maja så ska hon få färga mitt hår, skönt med lite förändring. Vet inte riktigt om jag kan kalla det förändring när jag tar samma färg som jag haft de två senaste gångerna =/

Träningen igår gick skit, jag mådde illa och hade ont i magen. Har fortfarande ont i magen, vet inte vad det är. Varför kan inte allt bara vara bra, eller helt okej i alla fall.

Nu har jag förresten samlat på mig 62 000 låtar =] fattar inte att detta kan vara lagligt.

Förresten så ska jag köpa ett psp av min bror =]   


fikanu



jag börjar tänka för mycket igen..

Dagens tips

Jag vill tipsa alla om en hemsida. En typ radio sida, går inte riktigt att förklara vad det är. Man blir i alla fall medlem och sen startas en inspelning från massa radiostationer runtom i hela världen. De spelar in bara låtarna och inte allt mellansnack som är mellan låtarna.

Låtarna sparas på din användare på sidan och du kan göra egna spellistor där du sparar de bästa. Det bästa är att det tar ingen som helst plats på datonr utan de sparas istället på internet och vare sig du är inloggad eller inte så sparar sidan fortfarande ner alla låtar till dig. På lite mer än en timme nu har jag redan fått 4200 låtar inspelade på min sida =) Visst är det mycket skit också men de kan man ju bara lådsas inte se.

chilirec.com heter sidan!   =]

Fika

Idag har varit en ganska konstig dag, eller egentligen bara eftermiddagen. Kroppen har varit helt knas, gissar på att det kommer inifrån. Har känt ett tryck över bröstet hela eftermiddagen tills nu, eller det är typ fortfarande kvar. Under träningen kändes det som om jag endast hade en halv lunga att andas med, luften gick liksom inte ner. Allt stannade i halsen och jag typ hyperventilerade efter varje byte. 

Ett tag funderade jag om allt detta var för att jag var nervös, fattar inte varför men. Fattar inte riktigt hur man kan vara nervös för att ta en fika med sin bästa vän. =/ Men men allt kan väl hända när jag är inblandad känns det som. Just nu gissar jag på att det kanske inte var därför trycket fanns där med tanke på att det fortfarande delvis finns kvar. Beror nog mycket på allt annat också. Skulle nog behöva bryta ihop på riktigt men jag orkar inte och vågar inte släppa lös..
nej nu måste jag nog gå och lägga mig innan saker och ting går snett..





damn

Dröm

Häääääärrrrrr äääääärrr RIXXX MOOORGON ZOOOO!

Det sa dom nyss på radion och nu spelas Amy Macdonald, precis som alla andra dagar. Visst kan jag hålla med om att det är roligt att lyssna på rix på morgonen när det är Roger, Titti och Gert. Det är bra när dom pratar men sen spelas samma och samma låtar hela tiden . Jag började räkna men tappade snabbt räkningen på hur många gånger de har spelat Takida - Curly sue. Jag menar visst är den låten bra men den var bra mycket bättre innan RIX spelade sönder den. Takida är bra och har så många fler låtar än Curly sue!

Nog om det, inatt drömde jag att jag blev skjuten i vänstra sidan av magen/höften =/ Det var något tjaffs med innebandyn först och sen var vi några hemma och då dök det upp två personer utanför fönstret. Den ena hade ett vapen och skulle skjuta en mörkhyad man som var inne med oss men då missade han och träffade mig istället. Sen vägrade alla hjälpa mig att få ut kulan, ingen skjutsade mig till sjukan eller något. Jag vet inte, men jag är inte säker på om jag dog eller inte.. =/

Ensam

Sitter alldeles ensam på jobbet nu. Eller det är ju massa människor nere på verkstan men jag är helt själv på kontoret. Alla är borta på möte och kvar blev jag, fast jag är ju inte helt ensam. Jag har ju världens bästa vakthund med mig idag. =) Just nu ligger han och sover men det är ändå lite sällskap i alla fall.

Fick precis ett sms av en ledsen tjej "Hej. Min säkerhetsnål har gått sönder till rosa bandet :( *ledsen tjej* " Stackare, det ska jag väl försöka göra något åt ikväll om minnet är på min sida. Hoppas den ledsna tjejen kan bli glad då igen. =)

Ikväll är det träning sen One tree hill och Prison Break, YES!



back to work

Bussresa

Sitter på bussen nu på väg hem från stcokholm och gotland. igår spelade vi som sagt mot Balrog och det gick sådär, vi förlorade med 7-3 men siffrorna säger egentligen inte så mycket tycker jag. Idag spelade vi mot Endre och precis som förra året var det oavgjort när signalen gick. Typiskt att det ska bli förlängning då vi minst vill ha det. Matchen slutatde i alla fall 4-4 även efter sudden och vi fick tio minuter på oss att duscha och byta om. Vi hann som tur var till båten och tillbringade drygt tre timmar där.

Vi ser på "Sex and the city" nu men jag orkar inte hänga med. Tänkte istället kanske se en film på datan.

orkar inte mer
hejdå

Balrog

Nu sitter vi på bussen vid kungens kurva, har nyss fått i oss en massa käk. Vi ska snart bege oss till ghettot botkyrka där matchen går av stapeln 15.00. Maja och Lillans favoritlåt spelas på radion, de har gått och suktat efter den hela morgonen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och Lillan är inte direkt till sån stor hjälp!

IIkväll åker vi båt över till Gotland och åksjuketabletter bör tas. Man vet aldrig hur vågigt det kommer vara ute till havs.

Återkommer med resultat efter matchen. Håll tummarna!

hejdå

Jueves

Nyss käkat lunch. Det var ingen god mat på något utav de ställen vi brukar åka på så ett litet problem uppstod. Vi var ändå relativt snabb att lösa det då pappa nämnde subway. Jag var inte direkt långsam med att hålla med. Tyvärr så var det ganska många som tänkt samma som oss vilket visade sig direkt när jag kom in. Kön var lååååång!

Nu har jag i alla fall gluffsat i mig min macka och gick vidare hit. Ringde till mamma också och skickade iväg henne till apoteket för att köpa exberitox (stavning?) till mig. Lillan sa att det var bra och att man blir frisk direkt nästan. Gut. Jag tror nämligen att jag har feber, eller det har kännts som de idag iaf.

Igårkväll var jag förresten hos Lillan och såg One tree hill, det var kanon som vanligt. När vi startade det kom vi båda två på vad längesen det var sist man såg det. Eftersom det var uppehåll förra veckan var det ju hela två veckor sen senast. Som tur är så var det Prison Break förra veckan när det inte var tree hill och tvärtom nu. Tur det för annars skulle de bli jobbigt att inte ha något att se fram emot alls under veckan.


Polisen meddelar att man har gripit några av Usama Bin Ladens släktingar.

De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor Marme Laden och hans två börder Choko Laden och Remu Laden.

I lördags tillfångatogs även hans syster Pina co Laden. Polisen spanar nu efter hans kusin Sal Laden.



Pasarlo bien

Huvudvärk

Det har jag haft en hel del av de senaste dagarna, vet inte riktigt varför. Vill verkligen inte bli sjuk nu men det är nog något jag inte riktigt kan styra över.

Jag är så otroligt trött nu, det är jag i och för sig typ alla dagar, orkar inte jobba mer. Jag fattar inte hur alla andra orkar med allting men inte jag. Eller jag gör ju det typ men andra verkar inte tycka det är lika jobbigt. Vet inte riktigt om jag ska orka allt det här heller med tanke på att skolan var ganska slapp i trean om jag tänker på tiden man verkligen var där. Visst det var väldigt mycket vi skulle göra och tiden räckte inte alltid till men man kunde ändå ta sovmorgon när man ville och så. När det var slappt orkade jag ändå inte, jag orkade inte för ett halvår sen och tillbaka i tiden hur ska jag orka nu? Vad tror jag om mig själv egentligen? Jobbigt att hela tiden gå och försöka vara förberedd eller redo. Jag börjar bli nervös..



Whenever you're having a bad day,
someone else out there is having a worse one.
So focus on the good things in life.
- Lucas scott

Måndag

Kom nyss tillbaka upp på jobbet, har varit nere på MacGregor på möte. Det var lite tjaffs angående leveranser m.m. Kändes lite konstigt när vi satt där nere för jag kände nästan som om jag ville säga något. Komma med förslag och sådant även fast det är lite svårt med tanke på att jag inte riktigt vet hela bakgrunden. I vanliga fall skulle jag mest sitta och lyssna och inte tänka så mycket men nu fick jag nästan tänka mig för så jag inte skulle säga något.

Helgen har varit kort känns det som. Fredagen efter jobbet tillbringades på stan med Lillan och Bettan och kvällen hemma hos mig med Lillan. Vi var sådär jätte social, Lillan tog med sin dator så satt vi där i soffan med varsin laptop =] Ganska skönt ändå.

Vi har även kommit på en pakt, eller kanske inte en pakt men ja jag vet inte vad jag ska kalla det. Vi ska i alla fall inte äta onyttigt. Aldrig på veckodagarna och om vi har match på helgen får det bli att vi delar på något eller köper något litet på söndagen kanske. Är vi spellediga får vi äta men med råge. Ikväll på träningen ska vi komma på ett straff som man ska få om man bryter mot reglerna. Jag fick ju ett av Lillan idag som hon skulle göra men fick sen reda på att det inte var hon som skrivit det =]

Aja, träning ikväll. Kort träning endast en timme vilket är lite tråkigt. Tror också att vi är träningsledig imorgon eller onsdag med tanke på att vi har dubbelhelg och åker på fredag. För min del skulle det vara helt okej att träna men alla kanske inte håller med.

Jag är hungrig,
hejdå

Tårta

Igår efter träningen sa Lillan att hon var så sugen på godis och ville att vi skulle svänga förbi affären. Då sa jag att det fick hon inte göra utan hon fick hålla sig tills imorgon, dvs idag =) För om man gör så att man tänker att imorgon får jag äta godis jag väntar tills då. Tänk så varje gång du är sugen på något onyttigt för när morgondagen kommer och du får åta lite godis då kanske du inte är sugen längre, smart va!? =)

Jag plockade nyss fram fika här på jobbet i form av mackor och pålägg. Men vet ni vad som kom som skänkt från ovan? Jo en smarrig tårta! Jag försöker inte alls göra Lillan lite avundsjuk ;)


Okej, vi kanske kan köpa lite godis ikväll om du verkligen vill det =)

Nu ska jag fika, tjoflöjt!

Innebandyboll

Käkade lasagne till lunch på Richard Sångkock, det var mycket gott. Nu är jag tillbaka på jobbet igen, sitter och funderar på om det är såhär att jobba på kontor, jag infogar en bild på hur mitt skrivbord såg ut för ca 10 minuter sedan.




Hmm. mycket plats över? eller inte. Där ser man förresten utskrifterna (de så kallade ormarna) som jag rullar ihop. Just nu har jag rullat ihop alla fyra och ska snart bära ut dom till hyttgrabbarna. Det kanske låter konstigt med hyttgrabbar men det är två killar, Björn och Patrik som jobbar ute i övre verkstaden där de monterar hytter. Därför blir det hyttgrabbarna. =) Mycket svammel nu..

Igår tränade vi för första gången med de nya bollarna =) De nya med dom som jag märkte av är att dom är orange innuti och dom var hårdare och därmed tyngre. Ingoar en bild på bollen också =)





Jag måste berätta om en tragisk händelse imorse också. Jag tyckte så synd om Lillan så. Jag får ett sms av henne på morgonen först ungefär vid halv sju och vi skriver lite om vilken underbart härlig dag det är. Solen skiner, härlig sovmorgon, pigg som en lärka och det kan inte bli så mycket bättre än så. NOT!

Det var alldeles för tidigt och kolsvart ute och kallt och allt vet vad. Sen att jag får ett till sms av Lillan av att deras buss har stannat uppe i Husum (på väg till skolan i Umeå) Dom har nämligen tappat växellådan, vart den har rymt vet jag inte men dom blev fast där ett bra tag innan en ny buss kom och hämtade upp dom. Hon blev försenad till skolan och var tvungen att gå in där det satt ca 60 personer som redan påbörjat lektionen. Huvaligen det skulle jag aldrig ha gjort, eller tro vad Morris och Månsson säger om Naturkunskapen i ettan på Park? =) HEHE




Jobb

Sitter på jobbet och tittar på skrivaren när den skriver ut massa små lappar till mig. Set är en lång lång orm nu som jag bara väntar på att de ska bli ett nytt nummer på lapparna så jag kan klippa av den och börja rulla ihop den. Sen ska jag göra så fyra gånger, kul va? =) yes nu bytte den nr, klipp klipp =)

Rulla rulla rulla..

Nej nu ska jag iväg och käka lunch återkommer senare...

.

jag är trött!




Mittwoch

Snart ska jag åka hem, väntar bara på att jag ska sluta och pappa ska bli klar med det han gör. Ikväll har vi träning, tro vad det blir för något då. Vi är spelledig i helgen så det blir lite hårdare träningar i veckan. I måndags körde vi AS styrka (bål) och igår körde vi timglaset (intervaller). Sen självklart lite spel efter det också. Tror det bara blir innebandy ikväll.

Jag känner mig verkligen på g nu med innebandyn. Jag känner inte att det går speciellt bra men viljan finns där. Jag vill bli bättre, starkare och snabbare men om det kommer gå det är en annan sak. Jag skulle vilja ha någon som hela tiden kunde säga till mig vad jag gör fel och vad jag ska ändra på och göra på något annat vis men det funkar ju inte riktigt så. Skulle nog inte palla det heller, att hela tiden ha någon som säger till om man gör fel. 

Till helgen kanske det blir en liten "lagfest" eller några i laget skulle träffas och se fotboll sen kanske utgång. Får se hur jag gör, om det blir utgång blir det nog nyktert. 

Nej nu ska jag gå och hämta jackan och stressa på pappa litegrann..

hejdå 

Måndag

Ja, så nu är helgen över och man är tillbaka till jobbet igen. Jag lider med Ella, fick sms av henne i morse att hon höll på att städa ur en raback nedanför migg jobb. Jag svängde förbi där när jag skulle åka och handla och vi snackade lie och jag lider verkligen med henne som mådte stå där ute i kylan och städa =/

Helgen har varit bra, den har faktiskt inte varit sådär jättekort som alla andra helger känns som dom är. Kan bero på att vi hade match på fredagkvällen. Vi förlorade förresten den matchen mot dalen med uddamålet. Inte bra alls! Jag som verkligen trodde att vi skulle ta dom den här gången.

Blev lite depp efter matchen men då kom Lillan som en räddare i nöden och föreslog att hon skulle sova hos mig. Så blev det och hon blev kvar tills söndagmorgon då jag skjutsade hem henne. Vi hade mest en slappar och ätar helg. Massor av godis har spårlöst försvunnit och smoothie den är också borta, hmm.. =) Vi har sett Prison Break så nu har hon hunnit ikapp mig så att vi är på samma avsnitt, längtar tills imorgon då både one tree hill och prison break släpps. Vet inte riktigt om jag kommer orka se båda med tanke på att vi tränar till nio och då är man hemma ganska sent och så.

Ikväll är det träning igen, bara en timmes träning vilket kommer gå jättefort. Jag tror dock att det inte kommer bli någon innebandy alls ikväll för vi har ingen match nästa helg så det blir mycket fys i veckan. Herr Grön kommer köra hårt med oss.


Tatuering?

Fredag

Idag är det fredag och match mot Dalen. Igårkväll var vi som sagt på Hampnäs och hade lite snack inför matchen. Vi gick igenom de vi gjort på försäsongen och litegrann om spelet. Vi käkade också fruktsallad =) mumma.

Idag är Baloo med på jobbet, han är hur mysig som helst! Önskar jag hade mer tid över än vad jag har till honom. Men på lördag blir det lek och träning =)


Baloo på jobbet idag

Minnen

Kom precis hem från en timmes promenad med Baloo ute i höstvädret. Det är verkligen tråkigt höstväder ute nu, det blåser och regnar och är geggigt. Vi gick uppe i skogen en sväng förbi stigen som går ovanför pappas gamla hus. Kom ihåg när jag alltid cyklade där förrut när jag skulle mellan mamma och pappa. Kom och tänka på en gång nu när jag och en kompis cyklade där en sommar på väg hem till pappa och vi sjöng en massa om någon glass och chokladsås eller vad det nu var.
Alla tegelstenar som ligger där huller om buller på stigen som det gällde att passa sig för.
I slutet av stigen fortsatte jag uppför berget mot geneskolan där jag gick från att jag började skolan till nian. Nerför och uppför det berget har man gått många, många gånger.

När jag kom upp till skolan märker jag att dom har satt staket precis där jag hade tänkt gå, typiskt så då fick jag gå runt men det gjorde inte så mycket. Jag menar jag var ju redan så pass blöt och fötterna så det kunde inte bli värre. När jag kom upp från skogen stannade jag och kikade ett tag ut över skolgården jag hade när jag gick 0-6:an.Jag märkte att dom har gjort om en hel del men ganska mycket står ändå kvar på sin plats. Det är ju trots allt ganska många år sen jag gick där.

Jag var bara tvungen att fortsätta upp i skogen där vi så många gånger lekt krig och slagits med pinnar, åkt pulka på vintern. Där jag gick och gömde mig när jag absolut inte ville att någon skulle komma i närheten. Mycket tankar som spreds sig i huvudet under denna timmens promenad.

Nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli 18.35 ungefär då jag ska åka och plocka upp Nordin sen ut till Hampnäs och träffa laget. Vet inte riktigt vad vi ska göra där men det var visst inget märkvärdigt. Jag skulle gissa på att vi tar det istället för träning för att vi har match imorgon. Få lite vila plus att tagga riktigt och få ihop laget lite mer. Men det är bara vad jag tror. Jag kan ju återkomma ikväll eller imorgon och berätta vad kvällen handlade om.

Som sagt, match imorgon mot Dalen. Jag och hela laget tror jag är så grymt revansch (stavning?) sugen både sen Nolia cup finalen då vi förlorade mot dom men även från matcherna i helgen då vi var allt annat än bra.

Nu ska jag virka lite på min mössa =)

Hejdå

Tenta

Om fyra minuter ska jag börja hålla tummarna. Jag lovade nämligen Emelie det för hon har tenta kl 14.00. Sitter och funderar nu hur det ska gå för mig att jobba resten av dagen med två knutna händer. Lite svårt att skriva på tangentbordet men de går ju, också lite svårt att sortera in specar i en ritningshög. Kan ju liksom bli lite problem att bläddra bland alla papper, men vad gör man inte för en som Emelie. =) Jag menar jag kan ju försöka bringa någon människa lite tur och lycka här i livet.

Nu ringer det. Det var Johan, han undrade vad vi skulle äta idag. Han blev positivt överraskad när jag nämnde ordet lasagne och bestämde sig för att han ska käka hos oss idag =)

Kul att klockan var 4 minuter i 2 när jag började skriva det här och just nu är den 17 minuter över. Tur att man är effektiv! Nej men nu ringde mamma också så nu har klockan redan hunnit bli 24 över. Spela roll, över till det jag skulle berätta. Jag hämtar alltid kaffe tilleftermiddagsfikat vid 14 ungefär. Grejen är det att ute där kaffemaskinen är i ett annat fikarum och där går det en dörr in till omklädningsrummet. Eller egentligen är det bara en öppning för dörren är borta. Förra veckan när jag skulle hämta kaffe kom det en man i kalsonger och nu hörde jag att duschen var igång men som tur var stannade personen som duschade där inne så pass länge att jag hann fylla på kaffe snabbt och kila därifrån. =S hmm, hur manad känner man sig att hämta kaffe egentligen..

Jag har förresten fått en telefon nu på jobbet =) en alldeles egen! Nej nu tjuter Baloo, jag måste se vad han vill.

Hejdå  (14.29)

RSS 2.0