Vilken härlig kväll




 Jag säger bara en sak, Vi vann mot IKSU ikväll med 5-4!!  =D




sov gott

Förlåt

JAg ber om ursäkt för det knasiga inlägget igår. Det var väldigt krångligt att skirva ett inlägg samtidigt som jag pratade, såg på hockey, drack julmust och åt en chokladbit. Egentligen har jag inte ens läst igenom inlägget så jag vet inte riktigt hur knasigt allt låter men det känns som jag inte riktigt vet vad jag skrivit.

Idag har jag i alla fall fortsatt lite på julhandeln. Åkte till Coop och köpte en stjärna på fot som jag nu har i mitt "fönster" på jobbet =) Jag hittade även en silvrig spira som jag ska ha i min julgran som jag inhandlade igår.

Ikväll är det match, IKSU här hemma i Skyttis Arena. Det kommer blir tufft men det är bara roligt, hoppas det blir mycket folk på läktarna och lite drag. Jag hoppas inte på för mycket men det skulle vara kul =)

Nu ska jag  gå och fylla mina vattenflaskor och klunka i mig massa vatten. TAGGA, TAGGA, TAGGA!!!

Julhandel/Hockey

Är med Bettan och Emelie nu och ska kika på hockey hemma hos mig. Modo - Luleå. Tess funderar på att komma hit också men hon är rädd att hon inte ska hitta hit. Får se hur hon gör, hon är i alla fall hjärtligt välkommen.

Vi har varit på rusta, jysk, willys och ÖB idag och handlat tomte, julgran, glitter, kulor, julmust ja lite av varje. Det har varit riktigt roligt. Tyvärr har det inte blivit någon städning men det får vi ta en annan dag helt enkelt.

Nej  nu är jag för ofukuserad, det är ju match!! =)

Måste bara skriva en kommentar som Emelie kom med idag. Bettan skulle backa bak sin bil och då kom det ut en m2assa rök ur avgasröret. Då kläcker Emelie ur sig den perfekta kommentaren.
- "Gud vad mycket avgifter!!!"

Upprepning

Det känns som om jag upprepar mig varje gång jag ska påbörja ett blogginlägg. "Sitter på jobbet nu och ska snart fika.." Det kan bero på att jag jobbar varje dag mellan 7-16 sen tränar jag varje kväll därför har jag inte så mycket annan tid än den på jobbet att blogga på. Därför får ni genomlida alla dessa upprepningar om att jag jobbar och har träning ikväll för jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva annars. Ibland kommer några gobitar men kanske inte tillräckligt ofta. Så jag ställer er alla där ute i världen, vad ska jag skriva om?

Det är ju ganska svårt att skriva om min händelserika dag och allt jag varit med om då det inte finns så mycket upplevelser under mina dagar. Men idag kan jag berätta en sak som jag kanske ska göra =]

Jag, Emelie och Bettan ska efter jag slutat jobba åka ut till rusta och jysk. Jag ska nämligen köpa en julgran till mitt rum =] jag måste också köpa julgransljus och kulor och glitter. Jag funderar på att köpa lila och silvriga kulor iår. Eller vadå iår, jag har aldrig förr köpt en julgranskula. Emelie kanske lyckas trots allt...

FIKA!!!!




Dagens:
Diss: Städa =(

Hiss: Handla julgran =) + får ett städat rum och förhoppningsvis assistans av Emelie 


Save me

Sitter på jobbet och gör absolut ingenting och har inte gjort någonting annat sen jag började heller utom fika 9.30. De är nämligen så att de bytte ut någon brandvägg igårkväll som dom fortfarande inte har fått att fungera så vi kommer inte in i terminalservern som det så fint kallas. Vi måste in dit för att komma åt alla program såsom monitor så vi kan arbeta. Vi kommer heller inte åt mailen och telefonerna fungerar inte heller.

Tråkigt, tråkigt. Skulle varit skönare att vara hemma idag och vila lite men framförallt göra saker som man inte annars hinner med som jag tycker är roligt och givande. Även saker som inte är lika roligt skulle man kunna göra också.

Gårdagens hiss var verkligen en HISS! One tree hill är något av det bästa som hänt mig tror jag =] Jag trodde inte att man kunde bli så fast och förälskad i en serie. Det är ju trots allt inte på riktigt men det spelar faktiskt ingen roll för det är helt underbart att slänga omkull sig i soffan och bara ligga och kika på Tree hill och drömma sig bort. Jag glömmer helt enkelt min egna ohändelserika vardag och följer istället med in i deras. En sorts verklighetsflykt. (tolka det som ni vill)

Ikväll är det träning igen, ska gå tillbaka till min egna klubba ikväll. Provade spela med en kortare igår och det var väl helt okej men eftersom det är match på fredag så vill jag inte göra alltför stora förändringar innan dess. Därför spelar jag med min egna 95 cm långa klubba ikväll och på fredag men sen till veckan då jäklar ska det hända grejer. Tro det eller ej men jag ska kapa den 5 cm, ja ni hörde rätt. Världshistoriens ovigaste ska slå på stort och lära sig böja på benen.


Är förresten fortfarande fundersam hur tusan Titti gjorde sitt partytrick imorse, vart tog vattnet vägen?





"I've got a candle,
And I've got a spoon"

Dam, dam ,dam dadadadam, dam, dam...

Snart slutar jag jobbet och får åka hem och äta den där graciösa maträtten jag skrev om i ett annat inlägg, nämligen korv och makaroner. Det funkar väl det också även fast jag inte är sådär jätte förtjust i korv men man måste ju vara snäll med mamma ibland.
Dag 1
Mamma: - Elin, vad ska vi äta idag?
Jag: - Makaroner och köttfärssås!
Dag 2
Mamma: - Elin, vad ska vi äta idag?
Jag: - Makaroner och köttfärssås!
Dag 3
Mamma: - Elin, vad ska vi äta idag?
Jag: - Spaghetti och köttfärssås!?
osv...

Jag menar vadå? jag tycker om makaroner/spaghetti och köttfärssås =]



Dagens:
Diss:
Huvudvärk
Hiss: One tree hill ikväll med lillan

Todiloo

Sitter på jobbet och andas för första gången denna vecka känns det som, har haft sisådär apmycket att hinna med igår och idag men äntligen är det klart. Eller allt är inte klart men det som måste vara klart tills idag är klart. Det kommer nämligen ett gäng kineser imorgon som tydligen måste kika på alla dessa papper som sorteras, ändrats på datorn, sorterats igen, skrivits ut, in i pärmar, ut ur pärmar, kastas, sorteras, scanna in på datorn och döpas... =/

Vi var spellediga helgen som var vilket var ganska skönt men det kändes lite tomt. På lördagen var vi några ur föredetta klassen som åkte upp till Gideå och bombhotade flygplatsen. Nej jag bara skojade, vi åkte upp och käkade middag och spelade spel och hade bara allmänt trevligt. Flygplatsen var bombhotad men det var inte vi, det var visst någon blinkande sak de hade hittat i någon papperskorg. Därför hade polisen stängt av vägen dit in men vilken tur att vi skulle svänga till vänster och inte till höger. Trots lite komplikationer i den korsningen kom vi oss därifrån skrattandes i fortsatt färd mot vår slutstation.

Ikväll är det träning, förhoppningsvis One tree hill efter. Emelie? =] Om jag har riktigt, riktigt tur så kanske det blir Prison Break imorgon efter träningen =] hoppas!

Nej nu måste jag fortsätta med dom här förbaskade pärmarna så de blir klara någon himla gång!

Tacos

Sitter och väntar på träningen nu. Ska hämta Nordin om tio minuter sen hämtar vi upp Emelie på bussen från Umåe. Det blir en lång träning idag. Först löpning ute med Grön i 45 minuter sen går vi in och kör innebandy i 90 minuter.

Idag käkade jag tacos till lunch på jobbet, det var jätte gott. Alla som jobbar på verkstan brukar beställa mat från ett ställe så kör dom det till oss och förra gången det var tacos blev jag så sugen så jag sa till Ann att hon skulle säga till nästa gång det var tacos. Det var alltså idag och jag fick äta det tillsammans med min bror Björn. Det var trevligt med tanke på att annars skulle jag suttit där själv. Alla andra på kontoret åkte ut och käkade.

Imorgon blir det jobb, sen gym, sen matteplugg med Emelie, sen mat (frågade Emelie idag vad vi skulle äta och hon kom med det otroligt graciösa förslaget, makaroner och korv :/) efter det blir det själevad. Ska till Näktergalen och gratta henne på födelsedagen och se idol.

Nej nu måste jag klä på mig och åka...

frisören

Har nyss varit och klippt mig och gjort slingor på attityd. Det blev egentligen inga drastiska förändringar som jag först hade hoppats på. Vi får helt enkelt ta det en annan gång. Färgen på slingorna är ljusa, fast inte så jätteljusa bara så att det ser ut som lite skiftningar typ. Det var bra för det var så jag ville ha. Själva klippningen kunde vi väl tagit i lite mer i men det blir som alltid när man sätter sig i stolen man håller bara med och vet inte alls hur man vill ha det. Även fast man innan har sett ut på bild hur man ungefär vill ha det så kan man inte riktigt få ur sig det där utan säger bara "ääh ta lite i topparna". I och för sig sa jag inte så mycket idag men det blev i alla fall toppning ca 5-6 cm, lite uppklippt och lite snelugg. Helt okej.

Nu ska jag gå och fika sen återgå till arbetet.

Modo-syndrom?

Jag tror att Örnsköldsvik har blivit smittat av något sorts syndrom. De börjar med att Modo inte kan ta sig i kregen och vinna några matcher. Egentligen bryr jag mig inte särskilt mycket om det och skulle inte haf ten aning om att de hade förlorat om jag inte hört det av en massa människor. Tyvärr så verkar vi också blivit smittade av detta omtalade syndrom som har gjort att även vi har förlorat de tre senaste matcherna.

Trots att Modo förlorar hela tiden och folk som har bevittnat deras senaste matcher har sagt att de minst sagt har sett bedrövligt ut så ska jag på min träningslediga måndag befinna mig i Swedbank arena ikväll. Modo tar emot Skellefteå och den stora anledningen till varför jag går dit är för att jag ska få sitta i en loge och få mat =) smarrigt, smarrigt. Ett plus är också att de möter Skellefteå för då får jag se kusin vitamin (Anders Söderberg) spela.

Jag lyckas då med allt, för det första har jag bestämt mig för att inte dra av mina naglar. (Det där lät nog väldigt illa) Nej men jag ska försöka spara ut dom, inte spara ut dom så dom bli lång men så pass långt så det ser någorlunda normalt ut i alla fall. Självklart lyckas min högra lillfingernagel gå av igårkväll och jag lyckades fastna så att den drogs av ungerfär till hälften. Självklart kan man ju ta en sax men den var redan förlorad tänkte jag och nu är den kort, väldigt kort. (förlåt Lillan)

Sen nu på fika kände jag att det var en väldigt vass kant inne i munnen. Jag tänkte inte så mycket på det utan trodde det bara var en bit av knäckebrödet som jag åt. Efter fikat känner jag att det fortfarande är vasst och då märker jag att jag lyckats he sönder en tand. Ursch, ursch! Ska kika hemma idag och se hur det ser ut och om det är illa så ringer jag tandis imorgon.



jag längtar tills jag kan tatuera mig

Städning

Sitter och kikar på idol nu samtidigt som jag sitter vid datan. Det händer inte särskilt mycket ikväll vilket i och för sig är ganska skönt. Skuller varit lite roligare och ha någon att snacka lite med bara men ibland är det helt enkelt bara såhär.

Efter jobbet idag skjutsade pappa mig till Lillan, där blev det storstädning. Hehe nej men typ, men inga problem var det. Fattar inte riktigt hur det kan bli så mycket roligare att städa bara för att man är två som traskar runt i lägenheten och torkar, diskar eller damsuger. Efter städningen var det dags för en liten geografi lektion då jag presenterade det otroliga tidsfördrivs "spelet" Seterra för Emelie. Hon fick en hel del "aha"-upplevelser samtidigt som jag fick mig en liten funderare. Jag säger helt enkelt inte mer än så.. Emelie får lägga en egen kommentar dit =]

Just nu sjunger Johan Palm, eller vet inte riktigt vad jag ska kalla det han gör? Det ska visst vara soul som tema denna vecka men vad vet jag... =/




"I wonder how
I wonder why"

Nytt tangentbord

Jag har fått ett nytt tangentbord på jobbet och det är det knasigaste jag har sett. Det är snett och format för att jag antar att det ska vara bättre men om man alltid haft ett vanligt tangentbord och har ett vanligt hemma så är detta väldigt krångligt att skriva på. Jag tänkte att jag sätter in en bild så ni lättare kan förstå mitt problem.



Det är lite coolt faktiskt, men väldigt jobbigt att skriva på! Jobbigt att vissa knappar är mycket större än andra, till exempel B och N. =/

Bad day

Ingen bra dag idag, ingen bra dag alls. Vet inte vad felet egentligen är utan dagen känns bara skit. Jag tänker för mycket, ältar gammal skit alldeles för mycket. Eller gammal skit är det väl inte men saker som hänt förut som jag inte kan släppa. Funderar på hur det skulle varit om saker och ting inte skulle hänt, vad jag kunnat gjort istället.
Nej nu får det vara slut med det här (försöker intala mig själv)!

I helgen hade vi match borta mot Karlstad där vi förlorade med 5-2 och ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte vad det är med laget nu. Det känns inte helt som det ska..

Jag vet inte mycket idag alltså...






"One day you'll get sick of
saying that everything's alright"

Lifehouse

Jag behöver inte säga mer än såhär...


A strangled smile fell from your face
It kills me that I hurt you this way
The worst part is that I didn't even know
Now there's a million reasons for you to go
But if you can find a reason to stay

I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
Believe that I can change
I'll keep us together whatever it takes

She said "If we're gonna make this work
You gotta let me inside even though it hurts
Don't hide the broken parts that I need to see"
She said "Like it or not it's the way it's gotta be
You gotta love yourself if you can ever love me"

I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
And give me a break
I'll keep us together, I know you deserve much better

But remember the time I told you the way that I felt
That I'd be lost without you and never find myself
Let's hold onto each other above everything else
Start over, start over

I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know I've let you down
And if you give me a chance
And believe that I can change
I'll keep us together whatever it takes
            
-Lifehouse, Whatever it takes

Jueves

Idag är det torsdag vilket innebär att det är fredag imorgon och helg. Imorgon vid två åker vi ner till Karlstad, match på lördag mot just Karlstad. Efter matchen åker vi hem, känns lite konstigt med bara en match i helgen. Ännu mer konstigt att vi endast kommer ha enkelmöten hela denna månad vilket innebär endast tre matcher. Knasigt.

Igår fick vi Herbalife så jag tog en proteindrink efter träningen sen har jag kört igång med resten idag. Spännande och se om det blir någon förändring. Hoppas det!

Fick ett oväntat samtal nyss, men ett uppskattat sådant. Skönt att veta att allt är lugnt. STOPP!

Ikväll är det träning, innan det ska jag bort till bror och Miwa och hälsa på lilla Emmie. Har ju inte allt för mycket tid över till sådant numera. Sen efter träningen funderar jag på att se Saw 4 så att jag och Lillan kan se femman i helgen, hon har ju redan sett fyran.

Jacka

Eftersom Baloo ätit upp min jacka så måste jag försöka hitta en ny. Nu är det ju så att jag har hittat två jackor men vet inte vilken av dom jag vill ha.. Därför frågar jag här och nu, vilken jacka ska jag köpa?






El Stocolmo

Idag är det måndag och jag är tillbaka till vardagen igen. Ibland önskar jag att helgerna och veckorna kunde byta plats, att man jobbade två dagar och var ledig resten. Stockholm i helgen var i alla fall bra, Disturbed var jätte bra och Shinedown var superduperbra.

Idag är ingen bra dag, vet inte hur men jag känner att den inte är bra. Får ångest över att jag inte ringde dig i lördags men tiden fanns inte riktigt där och när jag istället tog mod till mig igår och ringde svarade du inte. Vet inte om det var något speciellt eller så men det känns inte bra. Mitt hjärta eller något är inte bra.. Kanske sitter det bara i huvudet, vem vet?





"Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur"

RSS 2.0