Tisdag

Sitter på skolan och skriver på projektarbetsrapporten. Det går väl sisådär med tanke på att den ska in imorgon. Har svenska nu egentligen och vi ska opponera på varandras filmanalyser, jobbigt nog är jag i den andra gruppen så jag måste vänta ett tag till innan jag får köra igång. Medan de andra opponerade fick vi en uppgift, jag har inte lästa papperet och har det inte här men vår lärare berättade ungefär vad vi skulle göra. Alla ska skriva ett A4 var där vi svarade på tre frågor om våra tre år på Nolaskolan. Ungefär vad vi har utvecklats till och så. Nu är det ju så att jag gick på Parkskolan i ettan men jag tror faktiskt inte det spelar någon roll. Alla dessa A4 papper om oss ska lämnas in och sen ska vår lärare sätta ihop det till ett häfte som vi kan få om vi vill. Visst det är en kul grej att ha och att spara men drygt att göra. Jag känner inte direkt att jag utvecklats särskilt mycket under de här tre åren, inte till det bättre i alla fall.

Idag efter skolan ska vi ner på stan och fika några stycken, det ska bli trevligt. Har inte träffat dem på ett tag så kul ska det bli =)





Jag saknar dig

Måndag

Idag är det måndag och jag har inte gjort något speciellt. Har varit på skolan sen har jag suttit hos Johan och pluggat. Han har varit på fotbollsträning med Gottne =)

sov gott






Jag saknar dig

Umeå

Johan följde också med upp till Umeå, han skulle in till salongen och hämta en frisörgrej. Ja köpte telefonen =) har suttit och lekt med den ett tag nu =) även fast jag berättat för pappa hur mycket finesser och saker den innehöll blev han positivt förvånad. Kul att höra!  Innan vi åkte hem käkade vi på Frasses, länge sen man åt där. Köpte en mjukglass också, svingod och svinstor. Jag har varit väldigt onyttig idag, först Subway sen burgare på Frasses + en mjukglass =) hehe men det får man väl ibland?
Jag måste börja träna, nu på en gång!!

Nu ska jag sova tror jag, eller kanske se en film..




Jag saknar dig

Lördag

Igår åt jag lunch med Bror på Brux, det var faktiskt gott. Bra mycket godare än skolans mat i alla fall =) Efter det åkte jag hem och bytte skor (hade fått skavsår) sen åkte jag tillbaka till stan och fikade med Sara, Ella och Tessan.
På kvällen åkte jag, Johan, Magnus och Miwa upp till mormor och morfar, morfar fyllde 78 år =) vi fikade tårta och väldigt mycket kubb, smarrigt. Senare på kvällen plockade vi fram vår kulturella sida som jag inte visste fanns och vi gick på teater. "Hotell Liggaren" den var riktigt rolig men lite för lång. ICA-Stig var med =)


Idag ska kanske jag och pappa åka till Umeå, väntar bara att snubben ska ringa. Ska nämligen dit och köpa en telefon med tanke på att min är ganska trasig. Telefonen funkar bra men grejen är den att skärmen är kaputt men det kan ju lätt bli så ibland.
Solen skiner idag också, jag är inte som vissa som tycker det är hur bra som helst. Jag tycker det mest är jobbigt för jag får så dåligt samvete för att jag sitter inne hela dagarna. Måste ta tag i mig själv..



Drömde om dig inatt (igen..)
Jag saknar dig

Tosdag

Slutade tidigt idag, åkte hem och tänkte plugga lite men istället såg jag två Prison Break avsnitt. Typiskt mig att så fort jag måste plugga hittar jag någonting annat som är bra mycket roligare.
Åkte in till stan sen igen och åt glass med sara och promenerade ner till hamnen men där blåste det så mycket så vi vandrade vidare. Gick på stan ganska länge men det var kul =)

Ikväll har jag varit med Johan och Magnus och tre stycken som de är kontaktperson till. Vi åkte ut till Gullvik och gick på stranden en stund sen åkte vi hem till Mange och käkade bullar och drack Cola =) hehe mysigt
Det är så kul att se hur de kan uppskatta så små saker så mycket som de gör. Att de kommer ihåg en liten kommentar som man sa för en månad sedan. Det är roligt att man kan hjälpa till och göra deras liv lite roligare för en stund.

Jag funderar på att svälja och sen sova, tror min kropp behöver det..



Jag saknar dig

Torsdag

Sitter på skolan i en datasal och väntar på mina projekt kompisar. Ska skriva på rapporten idag, förhoppningsvis blir den någorlunda klar men jag kan ju inte hoppas på för mycket. Sen måste jag skriva en egen diskussion och ändra en massa med tanke på att jag inte har varit med hela tiden. Jag tror jag måste ha med allt jag gjorde i början, eller allt jag egentligen inte gjorde. Men men jag får väl hitta på något som låter bra =)

Igår var jag och Johan hos Björn och Maria. Alma har vuxit en centimeter =) Hon låg hos mig ganska länge igår med, söt är vad hon är. Jobbigt för henne att hon har hicka hela tiden, eller inte hela tiden men nästan.

Önskar att jag kunde följa med er igår till hamnen, önskar att jag fick umgås med er alla. Det är liksom lite jobbigt att alla jag känner umgås du med också. Jobbigt att hela tiden måste fråga om du ska med och i så fall kan jag inte vara med. Varför kan det inte bara som förut? Eller inte som förut för det vill varken du eller jag längre, men vi kan väl få träffas och prata om bara vad som helst. Eller i alla fall bara vara med varandra tillsammans med andra..




Jag saknar dig

Onsdag

Har jobbat lite med projektrapporten idag på skolan. Det är väl ungefär det enda jag har gjort där idag också. Lyssnade på Åke i 80 minuter, eller jag och Sara satt och gjorde hänga gubbe.. Vad som helst för att få tiden att gå, de lektionerna är nog nästan de värsta. Tror nog att filosofin är värre.

Solen skiner ute idag, är varmt också men vad gör jag? Jo jag sitter inne och gör ingenting. Skulle kunna sätta mig på altanen en stund men då sitter mamma redan där och det pallar jag inte. Ska upp till Björn ikväll, blev ingenting igår för de var andra som skulle komma dit och dom var lite sen och så. Det gör mig ingenting, har inget bättre för mig idag så..

Jag har sovit inatt! Var ett litet tag sen sist. Jag vet inte om det var på grund av mig själv eller med "hjälpen". Men det känns faktiskt som om de inte riktigt spelar någon roll, huvudsaken att jag sov =)

Kanske nämnde det igår men såg det 14:e avsnittet av One Tree Hill, det var mycket bättre än det 13:e, hände lite mer. Ser fram emot nästa tisdag =)



Jag saknar dig


Tisdag

Skulle egentligen åka till Björn och hälsa på lilla Alma men det får bli imorgon istället. Hon hade växt 1 cm på en och en halv vecka nu =) det går fort när de är små!

Såg nyss det 14:e avsnittet av One Tree Hill, så underbart bra serie det är! Har sett några Prison Break avsnitt idag också från säsong tre. Funderar på att gå upp och se ett till eller några till avsnitt. Inte nödvändigt att spara om ni frågar mig.





Jag ska få sova inatt!! (förhoppningsvis om de fungerar)



Jag saknar dig

Surf's up

Har sett Surf's up nu, ganska bra film. Eller den var rött skön att se på för man måste ju inte koncentrera sig allt för mycket vilket ändå är ganska svårt den här tiden på dygnet..

Kikar på MTV nu, Rise up med Yves Larock, den låten påminner mig mycket om Bulgarien förra sommaren. Såg den videon första gången när jag och Jenny satt och käkade lunch på Fenix. Jag saknar den sommaren! Jag saknar dig..

Söndag

Igår efter finalerna åkte jag upp till Bror Björn och tittade Alma =) Hon var jätte söt, jag brukar inte tycka de är särskilt säta när de är sådär små men det var hon. hon låg hos mig jätte länge och snuttade på min hals =)

Iksu vann förresten damernas final igår, höll på Balrog ja men men.. hade gärna varit där men biljetterna var tyvärr slut när vi fick för oss och boka och sen när var det inte ens riktigt fullt. Men men, det kommer ett nästa år också, vem vet då kanske det är vi som står på planen istället :P


Idag har jag promenerat in till stan där jag ringde sara och frågade om hon ville ta en fika eller något, det ville hon. VI satt och fikade i drygt 2 timmar =) hehe Sen åkte jag hem och har inte  gjort särskilt mycket sen dess..
Jag tror jag har fått resultatet från att ha legat framför TV:n i två nätter nu. Min rygg är lite kaputt tror jag. Mitt vänstra ben gör så fruktansvärt ont nu och känns nästan som om de håller på att springa iväg utan mig. Måste hitta någonting jag kan trycka i mig...

Nej nu ska jag se film (igen), lägga/sätta mig i soffan (igen) och hoppas att jag somnar någongång (igen)...

Lördag

God morgon. Eller man kanske inte kan säga god morgon om man inte har gått och lagt sig än. Aja, Hej i alla fall.

Idag är det innebandy, SM finalerna i globen. Känns konstigt att det var ett helt år sedan jag satt och kollade på Iksu-Rönnby och Rönnby tog hem segern på straffar.. Idag är det Iksu i år igen men ställs istället mot Balrog. Vi får se hur det går.
Herrarnas final spelas mellan Warberg-AIK.

Igår var jag hos Sara med henne och Hanna, vi gjorde inte speciellt mycket. Såg lite på TV och så.. Jag och Sara la oss i soffan och då gick det bra att somna en stund, var hur trött som helst. Men självklart så fort jag kom hem och upp på mitt rum blir allt skit och jag kan inte sova. Bosatte mig i soffan och kollade på strunt på TV hela natten, kanske lyckades jag slumra till lite i alla fall..

..

Vände mig om nu och såg C tatuering på ryggen "for those i love, I will sacrifice". Jag ska göra mitt bästa för att få träffa dig igen, jag älskar dig och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig och om det är det här du vill/måste så tänker jag göra det!! Det kommer inte bli lätt men jag måste göra det, för oss!!

.



Jag älskar dig!

Concrete angel

Sitter på skolan, är egentligen sjuk tror jag, eller jag vet faktiskt inte längre. Känner inte min kropp. Har ändå inte tid med det, måste fixa klart allt först.

Jag tror jag vet vad jag måste göra men jag kan bara inte få in att jag vill. Alla andra kanske vill men går det? Är det inte så att jag själv verkligen måste vilja något för att det ska blir så? Jag vet faktiskt inte, jag vet faktiskt ingenting längre men jag antar att jag inte är ensam om det..




Tom eller så full av saker att jag inte vet vad jag ska känna längre?


crush, crush, crush

Sitter på skolan nu, alla har typ åkt hem men inte jag inte. Jag vill inte åka hem, är mycket jobbigare hemma. Eller det är på två vis, hemma kan jag stänga in mig på mitt rum och sitta där men här kan jag inte det. Har en hel del plugg att göra också, nu önskar jag att jag hade Historian här så kunde jag göra den men den ligger hemma. Vissa kanske tänker att det är bara att åka hem och göra den men det funkar inte riktigt för mig. Åker jag hem nu kommer jag göra allt annat än att plugga.
Känns bra i alla fall att vi har börjat på projekt rapporten. Jag mår illa så fort jag hör ordet projektarbete. Eller jag mår illa så fort jag hör någonting om skolan överhuvudtaget. Vill inte bada imorgon, hjälp mig med en ursäkt?

Träning ikväll, sista för denna säsong. Blir internmatch sen har vi uppehåll till ungefär 5 maj, min födelsedag. Jag vet inte ens säkert på om jag vill spela nästa år. Mer och mer säger mig att jag inte vill... Inte lätt det är.



Jag klarar mig inte utan dig...

än en gång..

Sitter här än en gång och tittar på en grumlig skärm på grund av vätskan som rinner från mina ögon nerför mina kinder. Idag har varit en av de jobbigaste dagarna på länge.. Jag ser fortfarande ingen mening i någonting.

Måste plugga en massa, borde göra klart psykologin men jag orkar helt enkelt inte, valde helt fel ämne. Jag trodde jag skulle klara av att ta något sånt här men jag pallar tydligen inte. Kunde jag inte ha valt någon annat som inte riktigt finns lika nära, något som inte är lika jobbigt.
Jag önskar att jag hade lite självdiciplin, att jag kunde ta tag i saker och bara göra dom. Jag önskar att jag var lite smartare så jag fattar vad jag ska göra.
Jag önskar att jag kunde se ett litet, litet ljus i det stora svarta jag lever i. Jag önskar att det fanns en mening med mitt liv..


kittelfjäll

Kittelfjäll var riktigt najs!
Backarna var helt okej, after skin var bra, kvällarna var grym =)

Har inte så mycket mer att säga om det, det var bara helt enkelt BRA! =D

Jag och Bettan åkte till Storuman på lördagen och gjorde Högskoleprovet vilket gick skit. Hade inga förväntningar alls både sa jag och försökte pränta in i mitt huvud men nu när jag sett resultatet blir jag allt annat än glad. Som jag sa förut om någon frågade om jag skulle göra provet, "Nej, nej jag vet redan att jag är kass och jag orkar inte med fler bevis på det". Så är det också, jag är verkligen KASS!!



Nu ska jag gå och gräva ner mig någonstans och låtsas att jag inte har någonting jag måste göra..

RSS 2.0