Umeå

Mycket Umeå nu känner jag =) och mer kommer det att bli. Nästa helg är det Nolia cup lördag och söndag i Umeå också. Åter till idag, vi spelade match mot Dalen igen, denna gång gick det inte ika bra utan vi förlorade med 5-3 men ingen fy skam för det. Matchen var lite konstig på något vis, kan inte riktigt sätta fingret på vad det var men.. Vi tar dom i serien istället.
Efter matchen åkte jag och hälsade på Jenny och Mats. Det var en jättefin lägenhet dom hade fått, stor och mysig. Dom är så snäll så jag ska få sova där mellan lördag och söndag nästa helg så jag slipper åka hem =)

Imorgon är det jobb igen, sen träning på kvällen och fotografering till matchprogrammet =/

En jätte bra sak med morgondagen är att de sänder One tree hill och Prison Break i USA. Eller egentligen är det väl tisdagen som är bra för det är då jag får möjlighet att se det. Den dagen har jag väntat länge efter!! LÄNGTAR!! =D

Distriktsmästare

Hade DM final mot Sundsvall idag =) vi vann med 7-1. Var aldrig riktigt någon snack om saken utan vi var bättre hela matchen igenom. Så vi fick ta emot bucklan som såg exakt likadan ut som den silverbucklan =/ eller var det kanske silverbucklan som såg exakt likadan ut som våran guldbuckla? ja det kan man fråga sig..

Är hos Emelie nu och lirar guitar hero med henne, nordin och morris. Trevligt, trevligt! =) Imorgon är det match igen mot Dalen uppe i Umeå. Efter matchen ska jag åka iväg och kika på Jennys och Mats lägenhet och se hur dom har det sen tillbaka till hallen igen för att kika på herrrarna som spelar kl 1. Efter det blir det bussresa mot övik tillsammans med herrarna och direkt till Willys. Inventering kl 17 =/ DRYGT! vi blir väl klar runt 10-11 kanske om vi har tur..

nej nu är det min tur att lira, önska mig lycka till! =)

Umeå

Idag strax efter fyra åker vi ett gäng ur laget upp till Umeå för att kika på herrarnas match mot Dalen. Kul ska det bli att hitta på något =) Jag ska köra och skulle få låna pappas bil. Typiskt bara att vi fick lämna in den igår för att de skulle fixa något med Aribagen. Trodde vi skulle få tillbaka den igår redan men dom fick beställa hem några grejer som förhoppningsvis skulle komma med flyg idag. Hoppas verkligen att de kommer för det skulle vara så skönt att få köra automat =) nog för att vi fick en lånebil som är exakt likadan fast manuell. Den funkar ju den med =)

Ska på Intersport idag också och kika om jag kan ha ett annat par skor. Med tanke på att jag inte har så stora fötter måste jag ha juniorskor för 36 finns inte i senior. Mycket sämre hållbarhet, dämpning och stabilitet =/ ska i alla fall in och se om jag kan ha 37 ändå för Santana sa att den modellen var små i storleken så jag ska in och kika om jag kan ha en 37:a. Annars får jag väl se om dom har någon sula eller något som jag kan lägga i. Så himla stor skillnad på junior och seniorskor!

Jobba på...

Lite att göra..

Jag tror inte det är någon spricka eller något i mitt revben. Det känns bättre nu och antingen är det för att det är bättre eller för att jag är bedövad med alvedon.. Helt okej känns det inte men det är inte i revbenet jag har ont i utan mer i hjärtat :/ Det gör liksom ont runt hela och in i vänstra armhålan typ :S

Men, men man ska väl ha lite ont ibland också för att känna att man lever...

Disturbed

Nej Jenny jag jobbar inte på lördag men då har vi DM match mot Sundsvall. Men nästa helg när vi har Nolia så tror jag inte vi kommer stanna kvar i umeå under natten. Vi spelar lördag och söndag och då tänkte jag att kanske om du inte ska göra någonting kanske vi kan fundera ut något? =)

Förresten är det någon som vill åka ner till Stockholm och se Disturbed och Shinedown med mig den 31 oktober? Vi är spellediga då och jag vill åka. Snälla nån!? Jenny?

Jobba, Jobba, Jobba..


Umeå

Tyvärr Jenny jag skulle gärna ha kommit på direkten men så har man ju ett jobb också. Typiskt! En annan gång får det bli, det låvar jag dig Jenny.

Efter jag proppat i mig alvedon och ipren kändes det faktiskt ganska bra. Jag trodde att det inte var så farligt. Jag vet iofs inte nu heller om det är så farligt eller om jag är känslig. Nu är det iaf bra mycket värre en förut idag :/ Självklart rinner snoret ur näsan som aldrig förr och jag får sitta och fånga upp det med papper för att snyta sig det är inte lönt att tänka på. Även några nära döden upplevelser har jag hunnit vara med om idag. För nämligen när man är snuvig så kan det killas väldigt mycket i näsan så att man nyser.      AJ AJ AJ säger jag bara!     

Nej nu ska jag se till att överleva tills kl 16.30 då jag får komma hem och medicinera mig lite igen.


Aj..

Har nyss proppat i mig två alvedon och en ipren i hopp om att smärtan ska minska lite och att jag ska bli "frisk" snabbare. Har tagit en gång nu och ska ta senare på eftermiddagen och igen ikväll. En jobbarkompis tipsade mig om det för det blev hennes son rekomenderad när han spräckte revbenet. Vet inte riktigt om det är det jag gjort eller om det är en spricka eller inget alls men det skadar ju inte att prova ändå. Smärtan försvinner ju iaf litegrann.

Blir nog ingen träning ikväll, både för revebenet och pga förkylningen. På fredag åker vi ett gäng upp till Umeå för att kika på herrarna mot Dalen. Kul att hitta på något och åka på en liten roadtrip =)

Nu ska jag fortsätta jobba och hoppas på att den här dagen går fortare än gårdagen!

Dagen efter igår

Halsen är värre, snuvan har kommit och revbenet är inge vidare. Det jobbiga är att det rinner och rinner ur näsan hela tiden för jag kan inte snyta mig för det gör för ont i revbenen. Inte bra och halsen det hänger med som ett plus i kanten bara. Det ser inte ljust ut för träning ikväll, men jag får väl se hur dagen blir.

Sitter på jobbet nu och önskar att jag skulle fått ligga kvar i sängen. En sån här gång önskar jag att jag gick kvar i skolan för då kunde man bara ligga kvar. Det känns som om man inte riktigt kan göra det nu.

Umeå City

Har jobbat idag och det har verkligen varit världens längsta dag. Jag trodde aldrig klockan skulle bli kvart över fyra. Men det blev den och då var det dags att åka hem och äta sen nästan direkt upp till hallen. Vi har nämligen spelat match mot Umeå City ikväll. Vinst med 5-1 blev det. Skönt med seger igen även fast det bara är träningsmatcher än så länge. Synd nog fick jag en väldigt onödig och ful tackling i ryggen så jag landade med bröstkorgen/revbenen/magen på sargen. Jag har ingen aning hur ett brytet revben känns men jag funderar på om jag iaf fåt en spricka eller nåt för ont gör det. Innan jag gick upp nyss lyckades jag självklart nysa och den smärtan var det längesen jag kände!

Redan på uppvärmningen vaar inte allt helt okej. Efter ett tag drog hjärtklappningen igång igen, var ett tag sen sist. Det var bara att ställa sig på sidan i 5-7 minuter och vila och hoppas att det skulle gå över. Det gjorde det och jag kände inte av någonting förutom efter jag gjort illa mig men som tur var när det endast var 6 minuter kvar av sista. Jag spelade ett eller två byten efter jag gjort illa mig och då drog hjärtklappningen igång igen. Inte kul det där, tro vad det kan bero på? Tips?

Sov gott

Söndag

Det var trevligt igår kväll. Jag var hemma hela kvällen och agerade chafför till dom som var här. De enda som var lite mindre kul vara bara att jag körde först en gång till stan vid tolv ungefär. Sen visste jag att jag skulle behöva köra en gång till men jag blev bara tröttare och tröttare. Ville verkligen bara gå och lägga mig och visste att den sömnen skulle vara välbehövlig. Men icke, jag var de enda körbara av alla så jag fick hålla mig vaken till ett, halv två när resten vill hemåt. Egentligen var inte det så sent men jag var jättetrött. Är det mest hela tiden nu mera, vet inte riktigt vad det beror på.

Har haft bladning ikväll och innan det var vi några ur laget och fikade på UH. Som om det inte blivit nog med det denna helg! Imorgon måste jag påbörja ett nytt liv. Jag provade några jeans idag och det är inte bra det här. Nu ska det bli förändring!

Alma Adrienne Gustafsson

Nu är Alma döpt och jag är åter på hemmaplan och inväntar gästerna. Vi ska grilla här ikväll tillsammans med alla mina syskon, deras respektive och föräldrar till oss syskon. Mycket folk kommer det bli här ikväll. Kul men ändå jobbigt, man är inte riktigt van med så mycket liv. Kevin och Molly är också här och det är väl dom som för det mesta av livet + de äldres tjatter hit och dit. Men men, gott med mat ska det i alla fall bli. 

Laget ska till Vio ikväll och umgås, utgång väntar för vissa tror jag. Skulle vara kul att titta förbi där också samtidigt som jag inte riktigt vet om jag orkar. Jag får se hur jag känner det senare. 

Hej då. 

One tree hill

Glömde ju att nämna sist att datumet man absolut inte får missa är den 1 september =) x2 tror jag till och med.
Ja har som för mig att både One tree hill och Prison Break börjar igen så =D Happy moment!

Innebandy

Förra fredagen hade vi vår första träningsmatch mot Dalen där vi gick segrande ur matchen med 6 mål mot 3. Det var härligt att slå Dalen och särskilt i första matchen. Inte för att det riktigt gick att jämföra med tempot och hårdheten som kommer komma när serien drar igång. Det blir nog lätt så i de första matchen, det är så mycket annat att tänka på och så.
Igårkväll var det dags för den andra träningsmatchen och då var det IKSU som stod för motståndet. Efter första perioden låg vi under med 5-1 och vi hängde inte alls med. Vi stod fel och tappade markering och gud vet vad. Efter första pausen gick vi in och spelade vårat spel och vann båda de sista perioderna. Matchen slutade alltså 8-7 till oss. Snacka om vändning, jag är  nog inte den enda som är lite förvånad. Visst har det hänt förut att man vänt ett 5-1 underläge men inte mot IKSU och inte vi. Känslan igår de två sista perioderna hoppas jag håller i sig under serien också. Nu vet vi vad vi är kapabla till. Vi vet att vi kan vinna mot vilket lag som helst! =)

Slutpratat om innebandy för denna gång. Just nu sitter jag på jobbet, har inte så jätte mycket att göra. Min hals är värre än vad den var förut. Vet inte om jag nämnde det men jag fick penicillin för streptokocker och har för ett bra tag sen ätit upp allt det men efter det blev de halsonda bara värre. Anledningen kan ju vara att jag tränade hela tiden, vilade bara två dagar efter att jag fått penicillinet. Jag önskar bara att det kunde försvinna nu för jag har inte tid att vara sjuk. Jag vill träna på riktigt, eller det gör jag ju. Jag är ju med på allt och tar ut mig helt men jag känner i kroppen att jag inte orkar riktigt som jag vet att jag gör när jag är frisk. Hatar att vara halvsjuk. Antingen vill jag vara helt frisk eller jättesjuk så jag inte alls kan träna i någon dag och sen bli frisk. Jag vill inte ha det såhär att jag kan träna och det blir inte så mycket värre men inte bättre heller. =/

Nej nu måste jag återgå till arbetet.


Tisdag

Sitter på jobbet nu, tröttare är trött. Vi inget annat än hem och sova just nu. Penicillinet får mig att må skit, jag mår illa och är hur trött som helst. Blää! Jag orkar inte jobba idag jag vill bara sova sova sova! Eller egentligen helst av allt vill jag åka tillbaka till Östersund igen...Myyys!

Måndag

Idag har jag börjat jobba. Jag var allt annat än levande i morse, jag var verkligen hur trött som helst och mådde inte alls bra. Jag ringde till vårdcentralen och fick en tid där för att kolla min hals. Har haft ont tillräckligt länge nu. Jag fick en tid kl 13.45 så jag smet från jobbet och åkte dit. Dom stack mig i fingret och tog ett äckligt prov i min hals. Det visade sig att jag hade streptokocker och fick penicillin som jag ska äta i 10 dagar. Typiskt att bli sjuk nu när innebandyn börjar ta sin form. Inte bra att missa de här träningarna. Jag tror jag bara skippar dagens och morgondagens träning sen tränar jag nog onsdag och torsdag. Träningen behövs!

Yran

Torsdag morgon åkte jag och Malin till Östersund för årets Storsjöyra. Vi hade tält och sovsäck med oss och åkte till campingen. När vi kom dit fick vi vänta ganska länge för det var mycket folk som stod före oss i kön. När vi äntligen kom in satte vi upp tältet med hjälp av några snälla tältgrannar =) Vi drog oss sen mot stan för att äta mat. Kvällen tillbringade vi mest på campingen med lite guitar hero och Lasse Berghagen =) När vi drog oss in på området träffade vi Nicke och Ola och umgicks med dom ett tag. Sen sprang vi ihop med Robert, Tomas och Mattias och det var det bästa som kunde hända enligt mig =) vi tillbringade resten av kvällen med dom och åkte med hem till Robert vi fem och nattade där.

Fredagen var seg och vi gjorde inte särskilt mycket. Vi tog bussen in till stan vid 4-5 för att handla mat till kvällens grillning. Vi hämtade också min bil för att slippa ha den ståendes i stan och istället hos Robert. Väl vid bilen såg jag en vit lapp på min ruta vilket visades vara en parkeringsböter på 600 kr. Den kom sådär vid lagom tillfälle. De tycker väl att man inte gör av med tillräckligt pengar under yranhelgen. Vi hämtade i alla fall bilen och tog oss till willys där vi köpte kött och lite annat gott och åkte tillbaka till Robert. Där fick vi sällskap av en hel del andra människor som grillade och partajade tillsammans med oss. Kvällen gick och vi åkte mot stan, kommer inte ihåg när det var men men. Jag, Robert och hans lillasyster Hanna åkte karusell i ösregnet, tur att det var tak. Tyvärr blev vi blöt ändå innan och efter åkturen vilket gjorde att man frös ihjäl resten av kvällen. Vid kvart i två kikade vi på Mustasch och då var jag så trött så jag somnade typ ståendes mot Robert. Även denna kväll/natt/morgon slutade hemma hos Robert tillsammans med Malin och Tomas.

Lördagen var vi ännu segare och tog oss in till stan vid sex då jag och Malin begav oss till campingen och packade ihop tältet som vi tillbringat ungerfär en halv kväll i. Eller inte i men utanför.  Vi bytte i alla fall om där också och trödde in allt i bilen och åkte till Björn och Tina och käkade pizza som Robert och Mattias varit så snälla och varit och köpt. Efter pizzan började partajet på riktigt. Jag drog i mig de två vidrigaste groggarna jag någonsin druckigt. Eller de smakade inte illa egentligen utan det var bara väldigt läskigt. Men nu vet jag i alla fall att 96% sprit hinner dunsta i munnen innan man sväljer den typ. Kändes värre än att tvätta händerna med handsprit och sen i munnen på det också. Knasig känsle må jag säga. Lördagen slutade också hos Robert med en planerad efterfest där jag, Malin, Tomas och Robert bildade. Grejen var ju det att det bara var vi och vi somnade ganska direkt, i alla fall jag =)

Söndagen var den värsta bakisdagen och typiskt att vi skulle köra hem då. Men hemfärden blev senare än vad vi egentligen hade tänkt och vi lämnade Östersund 20.00. Innan det var vi och käkade och lirade biljard :P

Den här helgen var den bästa på väldigt, väldigt länge och jag är jätte glad att jag åkte. Den var verkligen välbehövlig. Jag har fått leva den här helgen, den gav mig mitt liv tillbaka för en stund. Synd bara att söndagen kom och vi blev tvungna att lämna Östersund. Jag saknar dig!

RSS 2.0