Julafton

Jag och Johan bakade som sagt pepparkakshus igår. Vi delade upp arbetsuppgifterna väldigt bra tycker jag. Johan tryckte dit non stopen, ja sen gjorde han inte så mycket mer än att vara ett trevligt sällskap. Men det räcker rätt långt tycker jag. Såhär fint blev det


Jag tillverkade också någta små granar och särade lite på bomullen så att ankan fick en liten isplätt =]

Jag utmanar dig Emelie (och alla andra) att lägga ut en bild på ert pepperkakshus =]

Uppesittarkväll

Uppesittarkväll, hmm.. Ja jag SITTER ju UPPE på mitt rum i soffan och det är KVÄLL, det är väl så det ska vara? Sitter uppe i min ensamhet och ser just nu på Pimp my ride, funderar på att gå och lägga mig snart så den här jävla dagen är över någon gång. Längtar inte ens tills imorgon längre, hatar julen just nu! Jävla skit!!




bägaren rinner över

Tredje

Tredje inlääget för dagen =] Hehe, jag har så mycket att berätta. Mycket onödig skit att berätta.. Jag har i alla fall hittat ett hus nu, ett pepparkakshus. Mamma och pappa kollade på Willys igår men där var dom slut och jag var nyss på Coop och där var dom också slut =( men då stod Ica Kvantum där som en räddare i nöden =]

Har också hunnit med att vara på Regina´s och köpt julklappar till Baloo. =]

Subway

Jahapp då har man tryckt i sig en halv subway macka till fika =] Det lilla roliga i det hela var att efter jag hade ätit upp lite mer än halva märkte jag att jag fått fel hehe. Inte så mycket fel men jag fick en kycklingbröst istället för chicken teriaki (stavning?)

Nu ska jag skriva in lite fler siffror sen ska jag sno pappas bil och åka och köpa pepparkakshuset tills senare idag =] Tur att chefen har lämnat byggnaden ; )

dan före dopparedan

Det var ganska lugnt igår, illamåendet och de konstiga i magen gick över. Eller det kändes under träningen men inte lika mycket som under dagen. Träningen igår var jobbig, vi körde fys. Hade olika stationer och snurrade runt på dessa i tre varv. Det märks att det börjar närma sig jul, vi var nämligen 11 stycken som tränade igår =/

Idag är det arbete som gäller, dock inte hela dagen tror jag. Jag och Johan ska baka pepparkakshus sen idag =) Måste se om jag kan hitta ett någonstans, han var inte så pepp på att göra ett från grunden. Sen måste jag köpa presentkort till Morfar också sen är jag helt klar med alla klappar och så.

Nu ska jag ut på verkstan och söka reda på några "Arm rest" =]




"You make me rise when I fall."

orolig

Känner mig lite sådär orolig för den här vinterkräksjukan. Magen är helskum idag och jag känner nu att allt står inte riktigt rätt till i kroppen =/ Förhoppningsvis så är det ingentinge men det känns väldigt oroande. Jag hatar vinterkräksjuka eller magsjuka överhuvudtaget. Känns inget vidare med träning ikväll heller om jag fortsätter att må såhär.. =(

Dan för, dan före dopparedan =]

Ja, idag är det måndag och igår hade vi sista matchen för året. IKSU stod för motståndet som för dagen var alldeles för bra för oss. Vilket visade sig i resultatet av matchen. Efter matchen var det fika som stod på schemat men det blev inställt på grund av sjukdom. Istället åkte jag med mor och far min till sporthuset, hittade ingenting så vi åkte vidare till Strömspilen. När blev det lite julklappar till mig själv innan vi begav oss hem. Något som ändå är värt att nämnas är den söta lilla pojken inne på sporthuset som jag tror håller på att lära sig räkna.
- Mamma vad kommer efter 39?
- Mamma vad kommer efter 49?....
- Mamma vad kommer efter 109?
- Kevin det är bra nu..
- Mamma är det 1000?
Jag går en runda till och träffar på dem igen..
- Mamma hur vet tomten om man har varit dum?
- Han ser oss hela tiden..(less)
- Men hur kan han göra det? Han är ju jättelångt härifrån. Han jobbar ju med alla klappar hur kan han då se om man är dum eller inte?
- Hmm, han har en stor superkikare så han ser jättelångt.
- Jaha =)

Hehe gullig unge =] 

Arresterad

Har precis druckit glögg och ätit en pepparkaka här på jobbet, smarrigt =] Jag tror jag har lärt mig dricka glögg nu, har aldrig gjort det förut men nu går det ganska bra, bara det inte är för mycket. Pepparkakor är inga problem, det är min specialitet att äta dom =]

När jag sitter såhär på jobbet och knappar och skriver på datorn så har jag kommit på ett ord som jag anser är väldigt svårt att få rätt. Att skriva levererad eller levereras och få till det rätt är ett problem jag har, jag måste alltid tänka till lite extra. Le-ve-re-rad / le-ve-re-ras.

Igår på träningen arresterade jag Emelie. Lena hade med sig sin polisbricka så jag tog tillfället i akt och lånade den. Jag gick ut ur omklädningsrummet, knackade på, fångade in en naken Emelie och låste fast henne med handklovar och hotade med att öppna dörren. =P




"Part of me is fighting this
But part of me is gone"
 

Trött

På jobbet och håller på somna, ögonen faller igen om vartannat. Kom hem ca 01.00 igår och det var tillräckligt sent för att jag inte är vid liv idag. Resan var helt okej hem även fast det var trångt, varmt, surrigt, luktade illa och efter en förlust. Jag och emelie hade min dator så vi såg först Into the blue sen kollade vi runt en massa på internet. Kollade låtlistan till Guitar hero world tour och blev positivt överraskade att det var många bra låtar med =]

Var nyss in till köket här på jobbet, ska snart hämta kaffe och så till fikat. Vad tror ni jag ser där inne om inte fyra stycken marsipan tårtor. Jobbigt!!! Tur att tre stycken ska ut på verkstan.. Ska iaf se till att jag inte äter något nu utan sparar mig till eftermiddagsfikat.

Ingen träning ikvll, gym istället. Nog för det är träning men ingen träning med laget ikväll.

Jag funderar om jag är sjuk eller vad som är felet för att jag är så jäkla trött hela tiden. Visst kan det vara för att det är mörkt ute eller så också men det har det ju varit ett tag nu och jag har inte varit trött hela tiden. För ungefär lite mer än en månad sen och innan det var jag också såhär trött men sen när jag började med Herbalife kände jag mig mycket piggare. Nu är jag exakt lika  trött igen. Det kan hända att Herbalife inte gjorde mig pigg utan det satt bara i mitt huvud, vad vet jag.

Nu har jag skrivit sådär jobbigt mycket igen så ingen orkar läsa ändå..


Jag väntar bara på smällen..

Sandviken

Just nu befinner vi oss i sandviken påväg ner till falun. Vi stannar precis för att släppa av killarna som spelar mot Alba. Vi hämtar upp dem sen igen när vi spelat mot Falun. Det har vart väldigt trångt nu på nerresan och hemresan lär inte blir bättre då det ska in två stycken till. Tess och Emelie är nämligen redan där och hälsar på Lina som flr övrigt ska spela mot oss idag =)

Hade tänkt skriva igår och lägga in lite bilde och så men det blev ingenting av utan jag umgicks med Baloo och var ute och gick med han istället. Jag prioriterade helt enkelt inte datorn på nästan hela dagen. Kvällen tillbringades och Bettan tillsammans med hennes sambo och Emilia. Det poppades popcorn och åts lite godis =)

nej nu funderar jag på att kanske äta lite mat för jag börjar faktiskt vara lite hungrig. Lena ska äta curry, det kommer lukta ljuvligt i bussen sen ;)

Julfest/80-tal

Nu är jag hemkommen från vår julfest med laget med tema 80-tal. Jag hade egentligen tänkt berätta lite om den nu men det ska jag spara till imorgon då jag inte har speciellt mycket för mig. Så ni får helt enkelt vänta =)




Håller med dig Tess, det är nog bara Lillan om inte ser =] men jag ska tänka på saken..

Nyheter

Lite nytt på bloggen som ni kanske ser. Är nog inte riktigt klar men jag vet inte riktigt hur jag vill had et så det är lite knepigt. En viss person klagar ju på att allt jag har är så mörkt och därför var tanken att jag kan ju börja med att göra bloggen lite ljusare. Jag började med vitt men allt eftersom då jasg redigerade blev bakgrunden bara mörkare och mörkare =P hehe jag är helt enkelt ganska mörk av mig.

Imorgon kväll är det julfest med innebandy laget, tema 80-tal. Ett måste idag när jag kommer hem från jobbet är att tömma kameran och ladda batteriet =] Måste fixa allt tills imorgonbitti, ska nämligen på stan med Emelie och Nordin? sen direkt till Emelie och byta om och så där. Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska se ut heller men jag lär inte vara vacker. Ska försöka hinna prova lite kläder hemma idag innan träningen.



"The quiet scares me 'cause it screams the truth"

one tree hill

Det jag förut bara trodde, eller inte riktigt visste säkert vet jag nu ännu mer säkert. Har läst på flera sidor att det kommer en sjunde säsong och så en intervju nu med Hilarie och Chad:

"Q: Will there be a season 7 of One Tree Hill?

A: Chad: Yes there will! And excited are we!/Hil: Haha Chad and your lingo!"


HAPPY!! =D


Radio


Julradio  =)

Knasigt värre

Helgen har varit helt okej, kort sammanfattning.
Fredag, match mot Dalen borta = Vinst med 5-4
Lördag, såg polarexpressen med emelie, maja kom till mig, vi åkte på inflyttningsfest hos öfverdahl...
Söndag, distriktslagsträning, emelie skulle hjälpa målvakterna jag vara bara där, sväng på stan, herrmatch, bladning, wallander.

Jag lyckades ganska bra där tror jag =)

Jag var nyss inne på Angelicas blogg och samtidigt öppnade jag msn fönstret där jag pratade med emelie ocj jag kan lova att den tajmningen var snygg =P

kolla in denna bild som jag print screenade =P

KRAM

Ni som inte redan hört det eller sett det så kan man genom en kram skänka 20 kronor till Röda Korset. Samma kampanj som det var för ungefär ett år sen, "Kramas för de ensamma". Då stod jag och några tjejer på Ica Kvantum och samlade in pengar och kramades för Röda Korset.

Skicka ett sms där ni skriver "Kram" till 72900 så skänker ni 20 kr. (Kramas för de ensamma)

Jag gillar den här videon, lite kramar nu sådär i julmörkret är viktigt.
Nu verkar det liksom vara lite fel så det går inte att lägga in videoklipp så jag länkar till det istället =) bra video, bra låt!

Om ganska exakt 8 h och 45 minuter börjar matchen =) spännande!


Överlycklig

Vad är det mitt öga skåda?
Blir det kanske en till säsong?
HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!!!
Jag skulle kunna ge bra mycket för en säsong till.
Snälla Mark Schwahn, snälla!!

http://www.buddytv.com/articles/one-tree-hill/mark-schwahn-signs-on-for-one-23383.aspx

Julklappshandling

I gårkväll var det sista träningen inför matchen imorgon mot Dalen. Hoppas vi är bättre på matchen än på träningen, hoppas JAG är bättre på matchen än på träningen.

Ikväll är vi träningsledig och då ska jag och Emelie passa på att gå på stan och kika om vi hittar några klappar. Svårt, svårt, jag har ingen aning om vad jag ska köpa till någon. Skulle vara skönt att göra bort allting nu och sen om man kommer på något eftersom kan man köpa det också. Men jag skulle gissa på att paniken kommer finnas där ändå strax innan jul då man inte köpt några klappisar till någon.

Sitter och lyssnar på Rix morgon zoo nu och dom har besök av en tjej som hette något med Nada =/ kommer inte riktigt ihåg. Hon kan i alla fall prata baklänges, eller om de säger ett ord så säger hon det baklänges. Hon är med i Guiness Rekordbok för det, tror det var runt omkring 70 ord på en minut. Det är ganska snabbt =P
Något som jag tycker var lite märkligt var att hon sa att när hon skulle slå rekordet fick hon ett papper med 100 ord för dom sa att hon klarar ändå inte fler än det. Men om hon fick ett papper med alla ord är det väl bara att läsa baklänges. Det kan väl inte vara så svårt.
=/ hmm.. det tåls att tänka på

måste bara tillägga att nu sjunger hon baklänges och det är det värsta jag har hört!!!

Måndag

Måndagen återkommer som vanligt denna vecka också. Helgen var lika snabbt över, men det har varit en bra helg. Jag ska försöka sammanfatta den lite kort nu hade jag tänkt.

Fredag
Match mot IKSU vilket visade sig skulle bli en riktig nagelbitar match. Efter lite svängiga siffror med mål hit och dit stod vi som vinnare när slutsignalen tjöt. Matchen slutade 5-4 till vår fördel. Helt underbart var det, en riktig kämparinsats från vår sida. När matchen var slut kände vi att kvällen kan inte sluta här så vi begav oss ner till UH för lite segerfika. Det var smaskens och vi lämnade stället efter stängningsdags strax efter 00.00.

Lördag
Dags för julmarknad i staden och vi stod för hamburgarförsäljning. Åkte in vid 12 och träffade Emelie och tog en sväng på stan för att hitta något att klä sig i till kvällen. 14.30 var det dags för mig att grilla burgare, trots att det var kallt ute gick det ganska bra. När vi sålt klart var det bara att packa ihop och köra upp alla grejor till Skyttis och packa in allt i kafeterian. Åkte hem, käkade lite mat, duschade, bytte om, hämtade upp Bettan och åkte iväg till Santana. Där var det partaj och det åktes buss, shotar slank ner och "helan går" hördes nog hela vägen ner till stan. Vi ringde nog runt till alla uteställen i hela stan också för att se om vi kunde få komma in någonstans, det slutade med att vi gick på statt. Tack Hübbi för hjälpen och att vi slapp hamna på Liquid. Det var riktigt skoj där inne och vi dansade som aldrig förr. På något konstigt vis hamnade jag också tillsammans med Emelie och hennes vänner uppe på en scen och sjöng karaoke, vilken låt det var minns jag inte riktigt =/

Söndag
Vaknade vi 11 och var inte direkt i det bästa skicket. Tog mig i alla fall upp ur sängen och iväg till Emelie. Där gjorde vi inte så mycet, det var plugg som stod på schemat men jag såg aldrig till matteboken. Det får bli nästa helg istället =) Vi såg något äckligt dockprogram på tv sen ringde vi efter skjuts, jag lämnade nämligen bilen hemma denna dag. Vi stannade på affären och köpte lite ätbart sen åkte vi till mig och åt mat, kladdkaka, godis och klädde min julgran jag köpte i torsdags. Bild på den kommer senare. Det är den finaste granen jag någonsin sett och inatt sov jag med den tänd =) mysigt att vakna i morse med världens finaste gran lysandes ner vid fotändan.
När jag sedan skulle skjutsa hem Emelie åkte vi på ett litet äventyr i skogen. Pappa hade nämligen tagit en promenad med Baloo och hittat en videofilm på en sten som jag och Emelie bara måste veta vad det var. Tyvärr så hittade vi den inte, det var väldigt mörkt så det kan bero på det.

Nu är det måndag och helgen är över och jobbet börjar igen. Nästa helg väntar Dalen på fredagen sen har jag för mig att vi sa något om utgång med en del av klassen på lördagen. Hmm.. vi får se hur det går.


Kom på en sak som Emelie sa att jag måste berätta. Jag har bott i samma hur i hela mitt liv, dvs snart 20 år. Det var en konstig känsla när jag följde med mamma ner i källaren och vi skulle kolla om vi hade en matta. Hon öppnade en dörr in till pannrummet och det vet jag såklart vad den leder och där har jag varit många gånger. Men sen helt plötsligt dyker en till dörr upp. =S Hon öppnar dörren och där inne hade vi visst ett mattföråd som jag aldrig förr har sett. Jag har aldrig vetat att det varit ett rum där =/ knasigt..

RSS 2.0