Plattan

Hade klassfest hos Rebecka ikväll. Jag är redan hemma. Kvällen började bra och hade en bra fortsättning en stund sen trodde jag att det skulle funka efter det också men det gjorde det inte. Därför åkte jag hem och nu är jag hemma. Jag vet inte om jag ska säga att det var bra eller dåligt att jag ringde till dig. Bra på ett vis för då fick jag prata med dig lite men dåligt på ett vis för jag har ju lovat din mor att inte ta kontakt med dig innan du tar kontakt med mig.

Det går inte att förklara hur mycket jag tycker om dig. Tårarana bara sprutar nu, jag kan inte sluta tänka på dig. Du är underbar!!! Jag klarar mig inte utan dig. Jag säger inte nu att vi behöver ha samma kontakt eller samma intensiva vänskap som förut men jag vill i alla fall kunna ringa dig då och då och kunna träffa dig när jag vill.





Jag saknar dig

Tandläkaren

Har varit hos tandläkaren nu på morgonen. Har lagat både uppe och nere på vänster sida så nu kan jag knappt prata eller äta. Känns som om jag dreglar hela tiden. Inte kul, inte kul. Jag hoppas att bedövningen släpper snart för jag är hungrig, jättehungrig. Smart som jag är så åt jag ju ingenting innan jag åkte till tandläkaren för jag tänkte att då kommer det fastna massa mellan tänderna och då kommer dom klaga på det. Pucko är vad jag är!

Ska snart bege mig in mot stan. Måste först förbi hos frissan och visa upp mitt löshår och prata lite om balfrisyren, sen måste jag på apoteket och hämta ut ett recept. Slutligen måste jag ner på mammas jobb och lämna löshåret sen upp till Sanna och påbörja partyt. Ska nog vänta tills bedövningen släppt lite till innan jag börja dricka, känns säkrast.




"At this moment, there are six billion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand, six hundred seventy one people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes all you need is one." -- Peyton Sawyer


Jag saknar dig

Grillkväll med klassen

Var hos Persson igår och grillade med klassen. Vi var nästan alla, kul att så många kom. Idag har vi varit lediga och jag har legat ute och solat lite. Har inte någon ro i kroppen så jag springer ut och in hela tiden. Imorgon ska vi träffas hemma hos Sanna kl 10.00 och börja dricka lite, sen ska vi på skolan och få reda på lite betyg. Sen blir det lite mer dricka och brännboll på idrotten och lite mer dricka. Sen ska vi ha klassferre hos Rebecka innan vi drar på plattan.

Bara 7 dagar kvar idag. Hoppas du hör av dig snart..





Jag saknar dig

Västerås

Jaha då var man hemkommen igen då. Känns mindre bra om jag säger så. Bröllopet var jätte fint, Sandra var jättefin! Kevin och Molly var hur söta som helst även fast Kevin vägrat ta på sig sin skjorta. Hann med att shoppa lite också i Västerås med tanke på att jag, Johan och Mikaela åkte ner redan på Torsdagen. Vi bodde på First Hotell Plaza, hade ett jätte stort rum med badkar och allt =) Jag drog med mig båda två upp i hissen. Hotellet har nämligen 25 våningar och en hiss som går på utsidan av huset och har spegelfasad. Riktig härlig känsla när man åkte upp. Hissen fortsatte bara högre och högre, man hade ingen aning när den tog slut. Det pirrade liksom sådär i magen.

Missade tyvärr 14 dagars i fredags men det tog jag igen på bröllopsfesten istället där det blev ett riktigt drag. Där var det öppen bar vilket fröken Gustafsson tycker är helt utmärkt. Tyvärr tyckte hon inte det var lika bra på söndagmorgon när hon vaknade. I det stora hela har det här varit en bra helg med många trevliga människor och aktiviteter. Jag tycker fortfarande lika mycket om skåningar, om inte ännu mer nu!

Jobbigt att komma hem igen. Jag kände det att desto närmare vi kom desto mer drog ångesten åt i magen och i halsen. Tillbaka till vardagens helvette igen. Tillbaka till livet jag inte klarar av...





Jag saknar dig

Natt

Nu har jag skickat in Svenska C artikeln, Psykologin, Religionen och Multimedian. Ska skanna in matten imorgonbitti och skicka in den då, med tanke på att så klantig som jag är glömmer jag den hos Johan. Har varit riktigt kreativ ikväll med tanke på att jag hunnit med allt det här.. Det är väl inte av den bästa kvalitén men det är i alla falla någonting. Jag känner liksom som att jag inte riktigt bryr mig längre, vilket jag egentligen borde göra väldigt mycket nu på de här sista arbetena.

Ska upp tidigt imorgon och träna. Sen blir det till att sitta i en bil i flera timmar, förhoopningsvis somnar jag en stund =) Nej nu ska jag se vad jag kan hitta på. Good Night




Jag saknar dig

Onsdag

Redovisade projektarbetet idag. Eller vet inte riktigt om jag kan kalla det redovisning men vi berättade lite vad vi gjort och så.. Hade kondition och styrka i morse så jag och Ella sprang runt Höglandsjön.

Imorgon åker vi till Västerås, jag, Johan och Mikaela. De andra kommer ner under fredagen. Har börjat packa lite smått nu med tanke på att vi ska försöka komma iväg vid tio imorgon bitti och jag måste träna innan =/ hatar att träna på morgonen.

Igår var jag och provade frisyren till balen och idag var jag och testade klänningen. Hon fick nåla in den lite och ska sedan sy den sen får jag hämta den. Känner mig inte alls sugen att gå på bal. Önskar mer och mer att jag inte ska dit. Men det känns som nu är det inte så mycket att göra åt, så mycket saker som redan är bokade och halvt betalda så jag får väl plåga mig igenom det ändå.

Ikväll måste jag in till Johan och plugga. Måste bli klar med allt ikväll innan vi åker imorgon.. Drygt!




Jag saknar dig

Träningsvärk

Lyckades pallra mig till skolan i morse så jag sitter här i en datasal nu. Har egentligen inte gjort särskilt mycket än, funderar på att åka hem och redigera klart vår projekt film. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Har som sagt haft träningshelg i helgen, har så mycket träningsverk så jag vet inte vad. Har ganska mycket problem att gå i trappor, särskilt nerför. Känns lite jobbigt med tanke på att jag sitter uppe på trehundra på skolan och ska snart ner =/




Jag saknar dig


Lördag

Kom hem från Stockholm igår. Det var väldigt skänt att få komma hem och få sova i sin egen säng. Sängarna på båten var ingen hit direkt. I stora hela var resan helt okej, en del studiebesök var ganska intressanta medan vissa inte alls var det. Det var stressigtr på torsdagen att hinna mellan alla vilket gjorde det hela mycket jobbigare. Kvällarna var bättre i alla fall =) Mählers tal var underbart!

Idag har vi haft träning och ska snart iväg på nästa. Vi tränade kl 10 imorse, vi sprang coopertest vilket gick värdelöst. Sen körde vi de övningar vi kommer ha som bålstabilitets träning senare så att vi skulle få lära oss och prova på övningarna. Vi tränat igen kl 15 då ska vi köra explotionspasset vilket inte känns allt för bra. Imorgon tränar vi också två pass ett kl 10 och ett kl 15, vi ska vara inne åtminstone ett av de passen.

Nu sitter jag och lyssnar på Pirates of the Caribbean musik, en del låtar är riktigt läckra faktiskt.
Skulle egentligen kanske plugga lite. Åker till Västerås på torsdag till veckan och blir borta tills på söndag. Vilket betyder att jag måste ha gjort klart alla mina uppgifter tills på onsdag för sen sätts betygen =/ Det känns inte riktigt helt okej när jag börjar tänka på vad jag har kvar att göra faktiskt..



Jag saknar dig

Estocolmo

Inatt 24.00 åker vi till Stockholm. Vi är fyra klasser som drar iväg med två bussar. Det känns lite drygt faktiskt men samtidigt roligt att göra någonting. Det som är mindre bra är att vår klass ska på 7 studiebesök medan de andra klasserna ska på ungefär 4 och de har själv fått bestämma lite vart de ska. Tråkigt, tråkigt att det skulle bli så men det är väl bara att gilla läget och ta det som det är.

Idag fyller Ella år, vi ska dit ikväll och gratta henne =) Känns lite stressigt sen bara, måste hinna packa också. tänkte göra det när jag kommer hem från kalaset. Nu funderar jag på att sätta mig och plugga lite, är ju inte särkilt länge kvar nu och man måste ju hinna göra allting.


Jag saknar dig

Lördag

Igår var jag hos Sara och grillade, det var jätte gott =) ella var grym på grilla! vi såg på Talang 2008 och spelade plump. Självklart genomförde jag min uppgift som alltid när vi spelar plump. Jag ser till att alla andra slipper komma sist och bli ledsen över det.

Idag har jag och pappa varit en sväng på stan, eller jag sprang in på ödlan och brorsan och frågade om min tid jag har där. Eftersom min telefon pajade var det ite svårt att tyda siffrorna på displayen så jag kunde inte se vilken tid jag hade. Nu är det bortgjort i alla fall. Klantig som jag är glömde jag alla matteböcker på skolan och vi har prov på måndag. Smart Elin! Som tur är ska jag få låna och kopiera Sofias papper så jag kan plugga lite i helgen. Ska in till stan igen när hon hör av sig.

Jag kanske ska färga mitt hår ikväll =) Vi får se hur det blir med det..


"I try to live without you, every time I do I feel dead"
Jag saknar dig

Onsdag

Det blev cykeln till Skyttis idag, det var faktiskt inte särskilt jobbigt att cykla dit eller hem.  Det var jobbigare att springa intervallerna, eller det var inte jobbigt så med tanke på att vi sprang så få. Det jobbiga var att jag inte har sprungit på ett bra tag nu och det kändes. Fick den där jobbiga mjälthuggen/krampen också, det är inte kul.

Har inte gjort något speciellt idag, pluggat lite. Måste verkligen plugga filosofi nu med tanke på att det är muntligt prov imorgon för vissa. Kom på nu att jag inte pluggat något på det idag.. =/ hmm..

balen?



Jag saknar dig

Tisdag

Har börjat med en idrottsuppgift nu, går väl sådär. Ska till Johan på torsdag och göra klart den med tanke på att den ska in på fredag.

Imorgon har jag bara en lektion, skönt. Den är första timmen och det är Kondition och styrka, vi ska vara uppe på Skyttis och springa intervaller. Jag funderar faktiskt på att ta mig i kragen och cykla dit upp imorgon. Känns lite drygt för jag måste åka så tidigt och att träna på morgonen är överhuvudtaget inte min grej. Hmm.. Jag får se vad vädret säger.

Fick förresten två uppgifter till idag av Lisa som vi ska göra i Svenska C. En där vi antingen ska göra en intervju med en speciell person som vi inte känner särskilt väl eller söka reda på fakta om ett annorlunda yrke. Vi fick välja själv men båda delarna ska skrivas ihop i artikel form. Känns drygt. Plus att vi fick en annan uppgift där vi antingen skulle bära med oss en bandspelare en hel dag och spela in en dagbok eller göra någon sorts instruktionsfilm där vi spelade in röst och fick använda oss av bilder där vi skulle instruera någonting. Vi fick dock inte filma utan bara bilder och röst.

Nyaste One tree hill har säkert kommit nu men jag har tyvärr fått virus på min externa hårddisk så den är inlämnad för omformatering. Den var formaterad på något speciellt vis så vi kunde inte göra det sjävl.. Typiskt! Men men jag får väl se det en annan dag eller se det på datorn. Skulle faktiskt vara kul att spara det till nästa vecka så jag kan se två samtidigt men jag tror inte jag klarar av det.. =/ Just ja, nästa vecka är jag ju i Stockholm när det släpps.. då frå jag ju vänta längre med det också.. Detta tåls att tänka på =)





Jag saknar dig

Tisdag

Sitter på skolan i en datasal, blev precis klar med psykologin, skönt! Ska på stan sen och käka lunch, det är tonfisksallad på skolan :/

Gårdagen var helt okej även fast jag saknade dig.. Bästa presenten igår är inte så svår, helt klart kramen av dig som jag väntat på länge. Den gjorde min dag lättare!






Jag saknar dig

Söndag

Idag är det söndag och jag fyller år imorgon. Jag tror inte jag vill fylla år..

Har varit på Örnexpo idag igen, kollade på brors match och gick runt en snabbis och kikade lite igen. Tittade också på några killar som hoppade med cyklar. Riktigt coolt var det faktiskt, knäppte några häftiga bilder med min telefon. Hade ingen kamera med mig så då får man ta vad man har =) nästan direkt när jag kom hem ringde sara och frågade om jag ville följa med henne och ella och fika. Självklart ville jag det, så jag åkte in till stan och fikade med dem. När jag kom hem käkade vi och nu hamnde jag här. Sitter och försöker skriva lite på psykologin, går inte så bra..





image1




Jag saknar dig


Torsdag

Lämnade som sagt in rapporten igår, hann klart som tur var. Jobbade uppe på Örnexpo också i några timmar, städade toaletter :/ skönt att det inte var så mycket folk vilket gjorde att toaletterna var ganska renliga och vi inte behövde fylla på papper hela tiden och så..

På kvällen grillade vi hos Tessan, gick och kikade på brasan en sväng. Det var trevligt, jag körde så det blev lungt för mig. Ganska lugnt för alla andra också, eller kanske inte för Maja ;)

Idag har jag varit uppe på Örnexpo, kollade runt, köpt sockar =) Lyssnade på Vincent och knäppte lite kort så jag kan retas lite med Hanna när hon kommer hem! Kollade på Modos match också, dom förlorade med 1-3. Ska upp på Örnexpo imorgon också och kika på Takida, någon som vill följa med?






Jag saknar dig

RSS 2.0