Jagad

Sluter mina ögon och höjer musiken för att försöka hindra allt att hinna ikapp mig. Önskar att du fanns här vid min sida nu som du har gjort så många gånger förut, men nu är det inte så. Jag måste helt enkelt klara mig själv men jag är inte helt säker på att jag klarar det längre.  STOPP!








Ikväll är precis en sån där kväll där
saker och ting skulle kunna hända...

Helgens låt

Nomy - Cocaine


"So fine this day
all your problems has gone away
but tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay"

Måndag

Sitter på jobbet nu, är inte direkt sådär jätte pigg. Bliv lite sena kvällar i helgen men framförallt tar det på att spela två matcher och åka mycket buss. Kom hem 01.30 inatt och klev upp 05.30, yes 4 timmar sömn, kanon!
Söndagens match mot Västerås nämner jag inte mer än att vi förlorade med 5-4. Om jag får säga det själv så för min egen del var jag helt värdelös i helgen. Ingenting funkade som det skulle, jag ville så mycket mer än vad jag gjorde när jag väl fick chansen.

Träningsledig ikväll, blir endast en promenad hem från jobbet som recovering. Blir nog till att lägga mig i soffan ikväll, kanske blicka tillbaka lite på gamla one tree hill avsnitt. Har som sagt fått hem säsong 1, 2, 3, 4 nu =) Fast Vio har säsong ett, hon lånade den i helgen.



Vinst

Matchen mot Täby slutade med vinst för oss med 7-6. Vi får hoppas att matchen imorgon går lite bättre för vi spelade inte vårat spel idag. Vi sitter på hotellet nu och kikar på extra extra.

Jag orkar inte berätta mer utan jag hänvisar bara till en annan blogg som bör läsas!!

http://www.ornskoldsvikib.se/blogg/3/CamilaSantana.aspx

Scandic Uppsala

Kom fram till hotellet runt elva, halv tolv och då var det nästan raka vägen mot sängen som gällde. Jag bor med Lena och Jansson vilket är mycket bra, inte för att det spelar någon roll men, jag kan sova med vilka om helst ur laget.

Vi var som sagt uppe nio och käkade frukost sen gick vi upp på rummen och bytte om för löpning. Vid klockan tio följde vi efter Grön ut på en lite powerwalk/jogging/stegringslopp/hopp. Det var faktiskt ganska skönt att få vakna till lite. Snart ska vi käka lunch sen åker vi direkt mot Täby för match.

Nej nu måste jag packa ihop lite kläder.

Håll tummarna för oss idag!

Härmar Lillan

Persontypstest

Din persontypkod: INFP

"Fokus på att skapa samförstånd och gemensamma värden"

INFP-typer är ofta lojala, nyfikna och idealistiska personer som tycker om att undersöka och blotta det som ligger under ytan hos sig själva och andra. Deras talang ligger i att hjälpa andra människor med att förtydliga förhållanden, värden och identitet. Då deras inre värden och övertygelser i hög grad styr allt vad de gör i livet, är det viktigt att de sysslar med något som är meningsfullt och betydelsefullt för dem.

För INFP-typer är det viktigt, att organisationen eller företaget har en lösare struktur med få regler. Ofta hittar man INFP-typer i jobb där de kan använda sin talang till att hjälpa andra människor med att förtydliga förhållanden, värden och identitet. Därför finns de ofta i befattningar där de kan vara med och främja den personliga utvecklingen och tillväxten hos andra människor. Oftast hittas de inom:

  • Psykolog och psykiatri
  • journalistik
  • skribentverksamhet
  • undervisning
  • arkitektur
  • konst
  • socialforskning
  • rådgivning

Hmm, ja konst, varför inte? JAg målade ju faktiskt en väldigt fin Puma på tavlan i omklädningsrummet som skulle se ut som Santanas tatuering. =)


Innebandyhelg

Sitter på jobbet nu, har snart lunch och då blir det LAX! =) Bakade förresten snickerskaka igår för första gången. Det gick faktiskt bra och den blev go, smakade inte så mycket men. Var inte så jättesugen igårkväll när jag kom hem från träningen konstigt nog.

Till helgen väntar ännu en innebandyhelg. Förhoppningsvis går matcherna lika bra som sist. Vi åker ner till Uppsala på fredag vid fem för vi ska bo på hotell där. På lördagen spelar vi mot Täby och på söndagen mot Västerås. Hoppas syster med familj kommer på matchen för då blir det lite överraskningar där =) Måste bara försöka hinna på stan en sväng på fredag efter jobbet innan vi åker.

Nu är biljetterna bokade för Disturbed och Shinedown i alla fall. Nu är det bara sitta och hoppas in i det sista att det löser sig med hotellrum men det ska nog inte vara någon fara. Måste prata med bror idag igen.

(Jenny: Jag fattade inte först vad du menade men efter lite tänkande och funderande över vad jag egentligen skrivit så fattade jag. Men jag kan ju svara dig att så var det inte, det var inte på det viset jag hade ont heller.)
 
Såhär kommer helgen se ut ungefär:

Fredag 26 september

Avresa Skyttis Arena                                 17.00

Incheckning Scandic Uppsala                     22.30


Lördag 27 september

Frukost                                                      09.00

Promenad/Löptur                                       10.30

Lunch på hotellet                                        11.30

Avgång                                                      12.15

Ankomst Tibblehallen                                 13.00

Match Täby                                               15.00

Middag Tegelbruket                                   17.45

Avgång                                                      19.00

Ankomst hotellet                                        20.00

Kvällspromenad

Söndag 28 september                               

Frukost                                                      09.00

Promenad/Löptur                                       10.30

Lunch på hotellet                                        12.00

Avresa                                                       13.00

Ankomst Bombardier Arena 14.00

Match Västerås                                         16.00

Avresa Örnsköldsvik                                 18.30

Middag på bussen hem

Beräknad ankomst Skyttis Arena               01.00

Vilken härlig helg!!! =D


Pangasius

Blev varken One tree hill eller Prison Break igårkväll. One tree hill som jag laddat ner fungerade inte, vet inte varför. Jag funderade på om det var att jag måste packa upp det innan men med tanke på att jag inte installerat winRAR på min laptop än så kan det ju vara det som var problemet. Nu har jag i alla fall fixat så jag kan se det ikväll. Prison Break hackade hur mycket som helst när jag skulle se det på datorn och jag orkade inte koppla om till tv när jag redan lagt mig till rätta. Jag tror att felet där var att jag laddat hem för bra kvalité eller något så datorn inte orkade med. Hmm.. vet inte om det kan bli så men men.

Snart lunch. Har sett fram emot den här lunchen hela veckan för de serverar nämligen haj på lunchstället där vi brukar äta ibland. Men så typiskt är det att då har vi egen mat med oss just idag! Jag får längta tills imorgon istället för då är det också god mat där, nämligen lax. =) Jag gillar fisk!

Har jätte ont i min högra handled idag, vet inte vad jag har gjort men när jag böjer den uppåt/bakåt gör det jätte ont. =/ Eller det är inte riktigt i handleden det gör ont utan upp mot handen, särskilt upp mot där lillfingret sitter fast. fel?


Helgen

Länge sen jag skrev nu känner jag, det har hunnit hända så mycket sen sist så jag orkar nog inte riktigt skriva om allt. Eller jag kan ju berätta vad som hänt men inte särskilt utförligt. Helgen startades i fredags ca halv 2 då jag slutade. Då träffades jag, Nordin och Amanda på stan, jag köpte ett handledskydd. Sen begav vi oss mot museumet för vi skulle besöka Star Wars utställningen. Nordin hade redan varit där men om jag ska säga vad jag tror så tror jag hon även kommer besöka den en tredje gång innan den är över =)

Efter utställningen åkte jag hem käkade pannkaka. Vi hade besök av Miwa, Mange och Emmie också, mysigt men dock skrikigt! När dom åkte gick jag upp och la mig i soffan och kikade på tv, var jätte trött efter veckan eftersom jag inte haft en sekund över för att stanna upp och andas typ. Jag hann nog inte ligga mer än tio minuter innan jag hör någon komma uppför trappen. Drygt tänkte jag men blev positivt överaskad för där kom Alma. Eller hon kom inte själv med tanke på att hon är lite för liten för det. Mamma, Maria och Alma kom upp. Lite mys och skratt med Alma och inget skrik =) hon är i bra ålder nu. När de åkte gick jag än en gång upp och lade mig i soffan, då var kloockan ca 8. Jag lyckades dock inte hålla mig vaken särskilt länge utan somnade hela tiden. När klockan var halv elva gick jag och la mig i sängen.

Lördagen startades med frukost vid nio för tio var det samling. Seriepremiär mot Engelholm. Matchen slutade med vinst för oss med 9-4 riktigt skönt. Senare på kvällen var det segerfika hemma och Santana. Mumma var det verkligen, bullar, snickerskaka, tigerkaka, bärpaj och en smörgåstrårta. Det sistnämnda lämnade jag dock över till de andra.

Söndagen startades vid 10 ungefär när det var dags för frulle och ett låångt samtal till Umeå för pappa. Vi ringde nämligen till killen jag köpte telefonen av. Han hjälpte mig att fixa telefonen igen. När jag ändå höll på uppdaterade jag den till den nyaste versionen innan jag låste upp den och så igen. Det betyder att nu har jag en fungerande telefon igen. Har dock inte orkat starta min andra dator där jag har en del av mina kontakter så jag har inte ett enda nummer på telefonen nu. Dagen fortsatte och jag åkte iväg på samling vid ett. Match denna dag också men nu mot Pixbo som kändes som ett lite tuffare motstånd. De är tippade seriesegrare av alla elitserietränare. Vi lyckades trycka dom på plats och vinna matchen med 6-3, så himla skönt! Så skönt också att de även fölorade mot IKSU med 8-2 dagen innan! Vilken härlig resa de måste varit hem till Göteborg =D

Igår (Måndag) var det dags för valpkurs igen. Baloo var ganska duktig men väldigt yr. Det var ingen träning heller utan vi skulle träna själv. Jag hade planerat att springa från Varvsberget och hem för vi skulle bara löpa ca 30 min A1. Jag ångrade mig dock för jag sprang så mycket under kursen och sen när vi kom hem stannade vi ute och tränade lite. Sprang fram och tillbaka på gräsmattan så jag tog det som min recovering.

Idag är det både träning och valpkurs. Valpkursen börjar 17.30 sen måste jag gå lite tidigare innan den slutar för att hinna upp på min träning som börjar 18.45.

Hmm, tro hur mycket jag skulle ha skrivit om jag skulle gått in på allt lite mer. Som jag skrev i början blev det kanske inte riktigt, alla dagar råkade nog bli lite mycket skrivet om ändå =) hehe aja, när man väl kommer igång så skriver man bara..

Innebandy

Sitter på jobbet och lyssnar på rix samtidigt som jag arbetar. Vad hör jag dom säga? "Ja men ett dåligt genrep brukar ju betyda en lyckad premiär" Åhh nu känner jag mig lite lugnare..


Jobba, jobba, jobba...

Cheeky Monkeys Britain's Got Talent


Innebandy

Igår hade vi sista träningen innan premiären imorgon. Känner mig inte alls för säker inför matchen imorgon med tanke på att träningen gick skit igår. Verkligen värdelöst! Jag får väl helt enkelt se till att intala mig själv det om att genrepet ska vara dåligt då blir resultatet bra. Jag försöker förtränga det där om att man spelar som man tränar. Jag är glad att jag väntade tills idag innan jag skrev här för om jag skulle gjort det igår skulle det inte kännas helt rätt idag. Jag måste ta det lugnt så att jag inte skriver alltför mycket som jag ångrar att jag talade öppet om. Blir lätt så när man sitter och skriver.

Nog om det, igår beställde jag hem one tree hill från cdon. Jag har tänkt köpa boxarna ett tag nu men inte riktigt kännt att jag vill lägga ut pengar på de just nu. Kollade först på Åhléns och där kostade varje box 599 kr styck och de kände jag skulle svida i kassan med tanke på att fyra säsonger finns ute att köpa nu. De vill säga ca 2400 kronor för de fyra första säsongerna. Därför lyckades jag göra ett kap =) På cdon kostar första säsongen 199 och de andra tre 299! Jag tog tag i det hela och klickade på köp. När jag sen kom och såg vad jag skulle betala hade dom något extrapris så om man köpte tre fick man dom för 250 =D Jag köpte alltså de fyra första säsongerna för 950 kronor istället för 2400. Jag slappa till och med fraktavgiften eftersom jag handlade för över 600 kronor. Jag tjänade alltså 1450 kronor!!
Livet är härligt ibland!!!


Star wars efter jobbet =) spännande

Uppdrag barn




"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen.
Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom
skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som
länkar till uppdragbarn.se
. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet.
Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."


http://www.uppdragbarn.se/

Lite men alltid något..

Jag känner mig lite generös idag, har precis skänkt 20 kronor till barncancerfonden efter att ha läst en blogg. Det är inte särskilt myckket med 20 kronor men det är mer än ingenting. Insamlingen är till minne av Madde. Har suttit och läst ur hennes blogg men också ur hennes pojkväns blogg och hennes mammas blogg.
Ta er tid och läs, det är mitt tips.

Madde - http://jagefrisk.blogg.se/index.html
David, Maddes pojkvän - http://www.therealcolombo.blogg.se/
Maddes mamma - http://www.levaidag.blogg.se/

Insamlingen är startad av Peter http://enbart.blogg.se/

Dopingtest

Ja nu är man tillbaka till ännu en ny dag på jobbet. Idag är det tisdag vilket betyder att jag är snart halvvägs till helg =)
Jag är väldigt trött idag, det var jag igår också och då hade jag planerat att efter träningen som slutade nio skulle jag hem och lägga mig i soffan direkt. Nu blev det ju inte riktigt så. Självklart blev jag en av de fem som de plockade ut efter träningen för dopingtest. Det vill säga du ska kissa 75 ml i en burk och du har en tjeje som förljer med dig hela tiden. Hmm, knivigt läge kan man säga. Det är inte direkt det lättaste att kissa när man väl måste. Innan de lästa upp namnen var jag kissnödig men så for de sa Elin Gustafsson gick min kissnödighet upp i rök. 23.15 var jag hemma, 2h 15 min efter att träningen slutat!!! =/ Ja och där försvann den "vilokvällen". Under hela dagen igår tror jag att jag var hemma i 30 min från 6,30 till 23.15 =/ Först jobba sen hem äta, valpkurs, träning och dopingtest..


Nu ska jag göra mitt bästa för att överleva den här dagen och ikväll ska jag kanske träffa Emmie =)

Östersund

Helt underbart!! =D
Inte lika underbart att vi ska upp nio imorgon och träffa Lillan och köra intervaller menmen =)

Östersund

Snart drar jag iväg. Planen är att åka ungefär vid 11 och nu hade jag tänkt äta lite mat men jag är mätt i magen sen morgonfikat. Hmm.. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag måste tanka också innan jag åker, typiskt att man ska behöva massa dyr bensin för att få en bil att gå framåt. Kan hända att jag införskaffar mig något smarrigt när jag ändå är på macken också = ) Vi får se..



Mat?

Valpkurs

Igår kväll var det dags för andra träffen på valkursen. Jag hade träning första gången så jag kunde inte vara med då men igår var jag med. Vi tränade på att Baloo skulle sitta kvar i bilen och inte hoppa ut fören vi sa att han fick och han hade ögonkontakt med oss. När han hoppat ut skulle han sitta ner direkt och stanna kvar där. Det gick faktiskt ganska bra, förutom att han för det mesta vägrade att hoppa ut och vi fick lyfta ut honom. Sen var det lite koppel och inkallningsträning vilket var ganska svårt. Man skulle få hunden till sig när han var på väg åt ett annat håll (vi hade koppel på). Tyvärr fattade inte Baloo riktigt att han fick göra som han ville ett tag utan var mer intresserad av oss eftersom han hade fått köttbullar. Därför var inkallningen lite svår när han hela tiden höll sig bredvid oss.
Men men, han var i alla fall jätt duktig och ännu bättre ska de bli.

Idag åker jag till Östersund =) Jag tar bilen upp själv men sen åker Lillan med mig hem för hon är redan där. På lördagmorgon kl 9 har vi bestämt träff på Körfältet för då är det dags för intervallträning. Känns väldigt väldigt jobbigt men man har ju inte så mycket annat till val. Jag vet nog i alla fall en som inte kommer vara alltför lika glad för träning =)

Om 30 min åker jag min vanliga tur till Lundbergs Bageri och köper mackor till morgonfikat. Jag är faktiskt hungrig!

Iphone

Såg One tree hill igårikväll. Fortfarande lika underbart, mer än så säger jag inte..

Träningen igår var kort, de var bara en timme vilket var tråkigt. Vi hann inte med särskilt mycket även fast det bara var en 30 minuter kortare träning än vanligt. Hoppas träningen ikväll blir bättre och roligare, fys i början.

Min telefon är iaf typ kaputt nu, eller förhoppningvis går det att fixa den men jag vet bara inte hur man gör. Läste på ett forum nu om en kille som ställt en fråga:

"Hej, när jag pluggar in min iPhone till datorn så säger iTunes följande;
"Det finns en uppdatering tillgänglig för operatörinställningarna på din iPhone. Vill du hämta den nu?"  Bör jag hämta hem uppdateringen?"

Exakt så stod det för mig med tror jag och jag tänkte att uppdatera ja det är väl alltid bra. Efter att jag läst svaret på killens fråga i forumet nu ångrar jag mig väldigt mycket!

"Eftersom du har en upplåst Iphone så ska du inte uppdatera telefonen i Itunes. Då kommer den låsas igen och du kan inte använda den."  Varför, varför, varför gör man saker utan att kolla vad det betyder?

Åååh nu är jag arg. Visst så kanske det går att fixa den men det kan ändå betyda att allt jag har på telefon som jag inte hunnit föra över till datorn och vissa sms jag vill ha kvar kan försvinna. Men inte nog med det, allt jag har skrivit i kalendern den senaste tiden. I början synkroniserade jag den med datorn och så men nu med laptopen har jag inte orkat fixa programmet än och så. Hmm, någon som vet när jag ska till tandläkaren m.m....?


Nej nu är jag arg, argare, argast så nu ska jag gå ut i arkivet på jobbet och höja volymen och arkivera massa pärmar!!!

Bladning

Ikväll är det tidig träning sen är det bladning direkt efter. DRYGT! Jag får se hur många det är om jag är med eller inte för det är också valpkurs samtidigt. Eller den har redan börjat då men jag får se om jag hinner dit en sväng eller om det blir bladning även för mig.

Igår gick jag och bror runt höglandsjön och jag tog Baloo med mig också. Förväntade mig inte något annat men jag tror att min arm blev några centimeter längre efter den promenaden. Baloo ville helt enkelt gå mycket fortare än vad vi gick.

One tree hill ikväll också, längtar! Även Prison Break men där har jag inte sett de nyaste avsnittet än. Började igår med att se de två sista på säsong 3.

JAg har börjat virka en mössa =) Tro det eller ej..

Nolia Cup

I helgen har vi varit i Umeå och lirat Nolia cup som sagt. Vi vann alla matcher utom den viktigaste, finalen. Vi får ladda inför seriestart istället där vi möter Engelholm den 20:e på hemmaplan.

Nu sitter man på jobbet igen och väntar på att dagen ska ta slut så man kan åka hem och sova en stund igen. Jag är TRÖTT! Ingen träning ikväll heller vilket känns ganska skönt. Har inte sett Prison Break än heller, det kanske blir det ikväll, måste se nåt avsnitt sen förra säsongen också så jag kommer in i det lite =)

Nej nu ska jag se om jag kan få någonting att göra annars får jag väl lusläsa aftonbladet.se ...

Norges herligste

Ser på Norges herligste nu på femman, just nu är det om en penntokig gubbe som har mycket pennor eller något? Funderar på att se Prison Break nu, har inte så mycket annat för mig.

Har nyss varit ute på en timmes promenad med Baloo och han var helt tokig. Han drog hela tiden, hoppade och bet i kopplet =/ vet inte riktigt vad det var med honom..

Imorgon åker jag och laget till umeå, håll tummarna för oss.

Jobbar

Som sagt, One tree hill var helt gudomligt bra. Eller det är och det har jag ju vetat ett tag men början på denna säsong kunde inte kommit mer lägligt. Nu kan jag knappt vänta tills nästa tisdag då avsnitt två kommer.

Kom nyss tillbaka till jobbet, har varit hemma och käkat lunch. Jag orkade inte göra iordning imorse, jag tänkte att jag lika gärna kan åka hem. Pappa är på väg till Italien, lycko han. Jag har ingenting att göra på jobbet, TRÅKIGT! Dagarna går såå sakta när man inte gör någonting. Inte är det heller någon som uppdaterar någon blogg eller något så det finns ingenting att titta/läsa heller. Typiskt!

I helgen är det Nolia. Det ska bli spännande. Jag hoppas vi kan spela bra för då vinner vi alltihop men det gäller bara att vi är bra.

Oj oj oj vad jag svamlar, allt för att lite tid ska gå!
Hejdå

One tree hill

Det var SÅ bra!! Jag älskar det!!!!!

Lunch

Kom precis tillbaka till jobbet, har varit på Richard Sångkock och käkat lunch. Idag blev det syuvade makaroner och fläskfilé. =) Pappa var med någon kund och käkade någonstans så jag åkte iväg med ulf och käkade med han och massa gubbar. Känner mig lite missanpassad.. Men vad gör det när man får god mat =)

Var och handlade tre gånger imorse. Först var jag på Lundbergs som vanligt och köpte börd sen när jag kom tillbaka fick jag åka till Hemköp och köpa Loka. Med tanke på att vattnet inte bör drickas än så fick jag också köpa kaffe som vi fick brygga. Annars har vi en sån där kaffemaskin som vattnet bara är varmt i eller något. Jag fattade inte riktigt vad dom menade. När jag kom tillbaka sen fick jag åka en sväng till för det var visst ännufler som ville ha vatten.

Träning ikväll, det ska bli kul. Mindre kul med fotograferingen bara, jag skulle hellre vilja göra något kul med bilderna. Roligare att knäppa och titta på dom om dom är lite mer speciella än bara en vanlig närbild. Vi ska lämna in spelarpresentationen idag också som vi fått fylla i och jag tror jag är klar med den nu faktiskt =)

BLA BLA BLA vad jag babblar, jag antar att ingen orkar läsa men jag får i alla fall något att göra en stund..

RSS 2.0