myskväll

Sara kom hit till mig igår efter min träning, vi gjorde egentligen ingenting. Låg i min soffa och slappade och kollade på tv och snackade lite.
Träningen var rolig igår, kul att det kan vara bra tempo även fast säsongen är över. Kul, kul!

Ikväll kommer Sara, Hanna och Mattias hit, eller ikväll och ikväll.. dom kommer väl snart antar jag :)
Fick precis sms av Sara, hon låg på kökssoffan hemma och försökte vila sig iform till en extra potion mat, hehe hon är bra! Ikväll ska vi nog spela Guitar Hero, det blir nog kul. Rätt sällskap så det kan väl inte sluta på något annat vis än bra.


Tack Sara, du räddat mitt liv detta lov!

bowling

Var med Emilia, Larsson och Sara och bowlade igår, det var kul och jag kom inte sist. Sen åkte vi och handlade efterrätt :P kladdkaka, blåbärspaj, glass, maränger och chokladsås. Medan vi åt det så spelade vi lite kort. Först spelade vi plump där Sara vann, jag försökte övertala dom att den med flest plumpar irad skulle vinna men det gick dom inte med på, jag hade en liten svacka där jag plumpade 8 gånger irad :P hehe fråga inte hur jag lyckas
Sen spelade vi Chicago och det gick det mycket bättre, jag vann :)

Nu idag har jag inte gjort något speciellt, har träning ikväll sen ska jag vara med Sara W.

kittelfjäll

Jag är redan vaken och uppe på benen, känns skönt men ändå jbbigt, jag vet liksom inte vad jag ska göra av hela dagen. Jag fattar inte varför jag inte kan sova längre.. En sak om jag skulle gå och lägga mig 10-11 att jag vaknar tidigt då men om jag ändå är vaken till 2 måste jag väl få sova ut lite i alla fall.


Nu är det i alla fall klart, kittelfjäll blir av. Ska dit med laget och vi är ungefär 10 stycken som ska åka + Jag, Bettan och kanske Ella. Det är nämligen samma helg som högskoleprovet som vi tre ska göra. Pratade nyss med Bettan och vi ska få göra det i Storuman istället för Örnsköldsvik. Kul! Men det enda jobbiga då är ju att provet startar 8.30 och det är ca 1h 30 min bilresa mellan Kittelfjäll och Storuman så då gäller det verkligen att vara uppe tidigt. Lite tråkigt bara med tanke på att det lär vara partaj dagen innan men men det är kul ändå :D
Nu gäller det bara att övertala Ella att hänga på!! =D (Dagens uppgift!)


Jag saknar dig!!!

plump

Har varit hemma hos Sara med Ella, Hanna och Mattias och spelat kort.
Precis när vi skulle åka blev vi plötsligt hungriga och tänkte svänga förbir Max och käka, självklart har dom stängt när vi kommer dit så vi måste gå hungriga! Jag vill ha mat!!! Jag som var så sugen på strips..

Det gick bra att jobba igår, lättsamt. Av ungefär sådär 8 timmars arbetstid gjorde jag någonting i endast ungefär 3 timmar. Helt sjukt egentligen att de behöver ta in extra folk.


Har ingenting att skriva..

uppe med tuppen

Ja det kan man säga, ska iväg och jobba. Det känns väldigt drygt faktiskt, och lite nervöst eller något sånt med tanke på att jag inte har jobbat på över 2 månader och det hinner hända väldigt mycket i en gamlings liv under två månader..
Jag kommer inte riktigt veta vad jag ska göra.. Hoppas jag får gå mycket dit man ska gå två och inte till några nya..

aja önska mig lycka till så ser vi hur det går..


ensam

Jag känner mig ensam. Jag vet att jag inte är ensam, jag vet att jag har massor av människor omkring mig som bryr sig men jag känner mig ändå ensam. Det spelar ingen roll hur mycket jag säger att jag vet jag har ändå ensamhets känslan kvar.

Vet allvarligt talat inte vad jag ska göra..

skolan

Sitter på skolan nu, vi har bara en lektion idag. Eller vi har bara haft en lektion idag, jag har slutat men ska vänta på Sara så ska vi kila ner på stan och ta en fika och så.. Det jobbiga är bara att de sitter och kollar på film, The passion of the christ. Den filmen är ju inte direkt kort men den är väl slut om en timme ungefär..
Tro vad fröken Gustafsson ska underhålla sig med då? Kanske borde göra lite psykologi när jag ändå är här men tyvärr, tyvärr så har jag den hemma!

Jag tror jag ska gå ner i skåpet och hämta mina lurar så kan jag lyssna på lite musik eller kanske se någon rolig film på youtube eller något.

Nu har jag LOV!    =D


One Tree Hill

Har sett det 12:e avsnittet på säsong 5 nu. Den serien är bara för bäst! Jag kommer aldrig klara mig en vecka tills nästa avsnitt men jag har väl inget annat val.


Pallrade mig upp till skolan idag i alla fall, provet gick väl okej och talet lika så. Nu är det bortgjort i alla fall så det är skönt. Har bara en lektion imorgon, Filosofi men vår lärare var sjuk både igår och idag så tro om han kommer imorgon..? Ska man dit eller inte?
Har bara psykologin och göra nu, den ska egentligen in imorgon men det kommer inte gå, jag har inte riktigt börjat särskilt mycket på den och jag orkar inte göra någonting nu idag..

Har träning ikväll, det skulle visst vara internmatch. KUL, om jag skulle vara med.. Känner mig inte riktigt pigg än så jag åker bara dit och kikar.

Nu ska jag fortsätta leka i Photoshop :)

trött

Är så fruktansvårt less på religion/filosofin nu, funderar på att ta sats och skicka iväg den nu..

Jag är trött, det kan bero på att jag har varit/är sjuk. Men jag känner mig inte sjuk längre, jag har inte feber och så utan mår bara jätte illa och är jättetrött. Tårarna kommer när jag minst anar och allt är bara mycket jobbigare.

Inget bra på TV ikväll heller, eller inte vad jag vet..
Såg National Treasure - Hemligheternas bok idag när jag kom hem från skolan. Gick som sagt hem lite tidigare, orkade inte med mer än två lektioner. Det var i alla fall fruktansvärt dålig kvalité på den och ljudet var inte så där jättebra det heller. Men det gick att se på och trots det var den bra så hur bra är den inte om ljudet och bilden är bra!! :D

jobbigt...

Jobbig kväll igår, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har massor av planer som jag vill göra men som jag vet inte är bra. Känns inte bra att innebandyn är slut.. Jag har liksom bara dig och innebandyn och du orkar inte med mig längre, du vet inte heller vad du ska göra med mig..

Tvingade mig till skolan imorse, mådde kasst men hade inte mycket annat till val. Fick lov att åka in och skriva talet med Sanna som vi egentligen skulle gjort idag sista lektionen men jag pratade med läraren och för första gången var hon lite omtänksam och vi ska få ta det imorgon. Hoppas bara jag mår bättre imorgon, vill liksom inte lämna Sanna själv för jag vet hur jag skulle ha blivit om jag skulle fått tagit allt själv..
Nu är jag i alla fall helt slut på och skulle egentligen behöva skriva klart religion/filosofin men jag måste nog vila en stund först..


Jag önskar att jag kunde få svar på alla mina frågor utan att behöva ställa dom...

. . .

Jag mår inte bra nu...

Dålig tajmning

Det är inte rätt tidpunkt att bli sjuk nu, eller så är det de?
Kanske bra att sitta hemma och plugga istället för på skolan, nja..
Inte särskilt bra när jag inte orkar..
Ganska mycket innan lovet som måste göras, hatar mig själv nu för att jag inte börjat i tid men då påminner jag mig själv om att jag har gjort annat som jag inte har hunnit lämna in i tid och just därför sitter jag i denna situation..

Tisdag - Religion/Filosofi inlämning (hmm..)
Onsdag - Muntligt tal svenska C (MÅSTE på skolan imorgon)
                - Skrivning Kondition och styrka B (vet inte riktigt vad det är :S)
Torsdag - Psykologi inlämning (har ej börjat än.. :/)
Fredag - LOV!

En bra sak...

Ja en sak är bra just nu. Jag svettas :) ett tecken på att febern går ner! Vet inte om det är av de alvedon jag tryck i mig eller om jag redan håller på att bli frisk?
Jag ska nog inte tro för mycket för jag är typ aldrig sjuk men när jag väl är sjuk då är jag SJUK! Minns inte senast jag var sjuk, hade feber eller så..
Hoppas jag får sova inatt!


Ligger i soffan och ser Hide and Seek, ser nu att den har börjat så hej då!

Sjuk

Mina planer om att skriva klart religion/filosofin idag gick helt och hållet i kras. Har legat orörlig hela dagen med feber m.m. Nu känner jag mig äntligen lite bättre och går ner för att kolla om febern är borta, tyvärr så hade jag fel och den hade stigit så nu ligger jag på 38.5 och mitt vanliga är typ 36 :S

Blir ingen skola imorgon, förhoppningsvis mår jag bättre och kan skriva klart den då, sista chansen! Missar "mötet" också men ska jag vara ärlig så känns det bra. Jag vill inte gå dit, jag försöker ge det en chans men det verkar inte funka. Känns lite dumt att säga det efter 3-4 gånger men jag har gett det en chans och jag kommer inte säga mer. Jag har inte svaren på hennes förbaskade frågor och jag tror seriöst att jag inte kommer hitta dom heller. Fick en upggift också från förra gången som vi skulle kolla av nu, jag har inte ens gjort det en enda gång. Jag minns knappt vad det var jag skulle göra. Det där med minnet är inte bra när jag är i "pressade" situationer. Allt som sägs försvinner efteråt.

Tänk om jag skrivit allt det här på religion/filosofin istället? Det här är bara mycket lättare..

Final

Snart börjar finalen i melodifestivalen, funderar på att gå ner och kika på det tillsammans med mamma men jag tror allvarligt talat jag inte orkar. Tro det eller ej men jag sitter hellre själv här uppe på mitt rum och kikar. Om jag ens orkar se det, kanske sitter här vid datorn och har det bara på. Det enda som är värt att se är Björn Gustafsson.
Känns alltid lika konstigt att nämna honom när min bror heter exakt likadant, samma stavning och allt. Känns liksom som om jag pratar om fel person.

Har inte blivit mycket till pluggande idag som jag hade tänkt mig egentligen.. Synd! Jag behöver verkligen göra klart det, pallar inte ett prov i vardera ämne bara för att jag inte har tagit tag i det och gjort uppgiften.

Jag saknar människor. Det var så länge sedan jag träffade vissa människor, människor som har betytt så otroligt mycket för mig. Hjälpt mig även fast de inte riktigt vet om det. Vill ta kontakt igen men vågar inte riktigt, de har väl annat att tänka på. Kommer de ens ihåg mig?

Nej nu ska jag kila vidare, vet inte riktigt vart jag ska eller vad jag ska göra men jag märker väl..

Utilitarism

Vilket ord, hur kommer man egentligen på ett ord som utilitarism? Jag gillar i alla fall inte den som kom på det, för skulle ingen kommit på det skulle inte vi behöva jobba med det på skolan. Fast egentligen, om inte det ordet funnits skulle det troligen ha funnits ett annat ord eller teori jag kunnat klaga på. Jag är ganska bra på klaga tror jag.

Har i alla fall varit ute på en promenad och sen körde jag lite lätt styrka nere i källaren. Riktigt skönt med en promenad faktiskt, det kändes som det var längesen. Märkte när jag skulle starta Ipoden att det var slut på batteri så det fick bli en tyst promenad vilket egentligen var ganska skönt. Lugnande.

Nej nu ska jag sätta igång med plugget igen, wish me good luck!

Guitar Hero

Sara, Jenny och Ella komme hit ikväll. Vi såg först "Så ska det låta" (eller hade det på tv:n men pratade mest), sen drog vi igång rockandet. Vi spelade tills vi var alldeles slut på men kul var det. Har haft en mycket trevlig kväll med riktigt bra sällskap, kändes behövligt!

Kändes jätte konstigt innan de kom, vet inte riktigt hur jag ska förklara det men jag känner igen känslan. Det kändes som ett verkligt tryck lade sig över hela min kropp och jag kände mig på bristningsgränsen. Kändes som vilken sekund som helst kunde jag lika gärna ligga i sängen och skaka som att sitta kvar i stolen framför datorn. Mycket läskig känsla..


De ringde idag från jobbet och undrade om jag kunde jobba imorgon. Jag vill inte alls och försökte först komma på någon bra ursäkt men sen kom jag på att det hade jag ju faktiskt, jag sa som det var att jag har mycket i skolan nu och att jag måste försöka ta tag i det.
Ska försöka leva upp till de orden imorgon också. Funderar på att ställa väckarklockan och kliva upp och ta en långpromenad eller en joggingtur så jag vaknar riktigt och sen sätta mig och skriva på den där uppgiften som jag inte har en aning om vad jag egentligen ska göra. Jag känner mig så blåst när jag har fått förklaring gång på gång men fortfarande inte fattar någonting. Blir så irriterad också när alla andra säger att de inte heller fattar någonting sen helt plötsligt lämna de in ett färdigt arbete. Hur lyckas de med det när de inte förstått något när inte jag kan?
Jag vill också kunna åstadkomma (stavning?) någonting..

Fredag

Redan helg!
Den här veckan har gått riktigt fort. Som jag sa idag, när man väl vill att veckan ska gå sakta för att man har så otroligt mycket man måste hinna med att göra så går den jätte fort. Och istället när man inte har något speciellt att göra så går den långsamt.
Jobbigt det här med tiden att man inte hinner med.
Jag är livrädd för att jag ska vakta upp när jag är 30 och undra vad jag har gjort egentligen. Det är så mycket jag vill hinna med i mitt liv. Jag vill definitivt hinna fara iväg på en lång, lång resa långt, långt bort men jag vill inte åka själv, då gäller det bara att hitta fler som vill. Det stora problemet är dock inte att ingen vill åka för det är det jätte många som SÄGER att de vill, det går bra att planera men sen när det väl kommer till kritan vill de inte längre. Jag är redo att åka direkt efter sommaren. Tänk att åka till Norge och jobba ihop en massa pengar och sen få åka iväg på en längre trip. Ja tänk, tänk, tänk.. Jag vill inte tänka längre! Jag vill göra mina tankar till verklighet här och nu på en gång!

Tyvärr är det ju inte så enkelt, men bara man vill tillräckligt mycket så blir allt mycket enklare. Men men, jag får nöja mig med ikväll då Jenny, Sara och kanske Ella kommer. Eller varför säger jag att jag ska nöja mig med det? Det låter som det är negativt. Jag är jätteglad att de kommer hit ikväll, det ska bli jättetrevligt och jag ska göra mitt bästa för att slappna av och försöka ta en paus från allt annat. Jag ska försöka göra denna till en helt normal kväll tillsammans med mina vänner och koppla bort allt som hör mig själv till.

KLAR!

Är äntligen klar med historian!  Känns riktigt bra faktiskt, ska bara försöka sluta tänka på det jag har kvar att göra.. Jag ger mig själv lite vila resten av dagen och tar tag i nästa imorgon istället.

Såg det 11:e avsnittet av One Tree Hill, längtar redan efter nästa! Det är seriöst den bästa serien jag har sett, visst Prison Break var bra också men nu har jag slutat se det för jag tycker det spårat ur en aning. Första och andra säsongen var bra men inte mer..
Nu funderar jag på att se lite L.A Ink och kanske lira lite Guitar Hero, Legends of rock. Hmm. ja det tåls att fundera på :)

Någon som har tips på en bra serie?



Jag vill färga mitt hår tror jag..

"Ledig"

Är hemma idag, har eget arbete på alla lektioner idag så jag ansåg att jag inte riktigt behövde pallra mig iväg till skolan. Risken fanns ju att om jag skulle sitta hemma och säga att jag skulle plugga skulle det inte bli något gjort. Men riktigt så blev det inte, jag ställde väckarklockan, klev upp, gick ner och kokade ägg, glömde bort dom så jag hade inte en aning hur länge de hade kokat så de var lite lös men men åt i alla fall lite frukost sen gick jag raka vägen upp igen och satte igång och började skriva på historian som dock skulle lämnats in redan för 5 veckor sedan men det får gå ändå.
Nu har jag i alla fall tänkt att ta en paus och pallra mig ner och träna lite för att sedan kanske äta lite lunch och sedan återgå till plugget igen, kanske klämmer in det nyaste One Tree Hill avsnittet därimellan också :)

Fick dessutom lite ordning på bloggens utseende igår, kanske inte precis som jag hade tänkt mig men det här är kanske bara början :D vem vet det kanske kommer mera!

Träningen igår blev ungefär som jag hade tänkt mig, vi spelade backar mot forwards. Vi backar vann på straffar i slutet :) yes!

Nej nej nu kan jag inte sitta här och lata mig längre, träning väntar..


Mindre dum..

Har börjat fatta litegrann nu hur det hela fungerar men inte helt och hållet utan får fortfarande testa mig fram.
Lugn dag idag på skolan, endast två riktigt lektioner men var ändå där från 8.10 - 14.00 ungefär. Är hemma nu och behöver plugga minst lika mycket nu som igår, men känner inte riktigt att motivationen finns här. Jag får väl göra ett försök och hoppas på att jag blir mer eller mindre klar med någonting idag så jag kan börja med nästa imorgon. Inte för att det finns något direkt stort hopp om att jag kommer bli klar men vi ser väl :)

Har träning ikväll också. Serien är slut med tanke på att vi inte gick till slutspel. En ynka liten poäng ifrån!
Jag hoppas lite att träningen blir som sist, lite fotboll och så fast skulle ändå vara kul att träna riktigt med mycket spel. Men men vi får väl se hur det blir.

Ännu ett One tree hill avsnitt har kommit ut, jag ska försöka hålla mig tillbaka och spara det ett tag. Måste som sagt plugga :)

Dum?

Har ingenting att göra, borde egentligen plugga men det orkar jag inte. Därför bestämde jag mig för att göra som alla andra och fixa en blogg. Här är den och jag försöker få till lite snyggare färger, helt enkelt fixa och trixa lite.
Om jag ska vara ärlig så går det mindre bra och jag börjar fundera på om jag är dum som inte förstår mig på hur man gör?

Nej nu ska jag söka vidare, om någon råkar titta förbi här får ni gärna tala om hur man gör, om ni nu inte är lika dum som jag.. jag har förstått att man kan byta själva designen, men hur byter man färger i den?


RSS 2.0