Göteborg & Engelholm

Sitter på jobbet och svettas lite smått, är stressad fast jag egentligen inte behöver vara de. Men men så kan det väl vara ibland :) Idag på morgonfikat som vi har varje dag 9.30 var det några här och bjöd på tårta. Smarrigt :) Fast jag tog mitt förnyft till fånga och åt först upp min macka sen tog jag bara en lite liten smal tårtbit. Känner att tårta direkt på morgonen är inte direkt de optimala.

Idag kl 12 åker vi söderut, nämligen till Lerum där vi ska bo, sen blir det Göteborg på lördagen och Engelholm på söndagen sen en lååång lååång resa hem natten till måndagen. Vilken härlig helg! :D

Kusin är här och hälsar på i helgen och firar sin 21-årsdag, tyvärr så är inte jag hemma men vi ska ta en fika idag innan vi åker. Mamma ska hämta mig på jobbet och ca 20 min så ska vi träffa kusin och moster på uh och liten snabbfika innan jag åker.

Patrik 1,5 finns snart i mina ägor också men jag vet inte riktigt om jag hinner få den innan vi åker... Hoppas på det bästa bara..

Måste påminna pappa att ringa syster, hoppas dom kommer på matchen nu när dom bosatt sig nere i helsningborg.

David after dentist

Bokrean för iår har kört igång och på något konstigt vis känner jag mig väldigt motiverad. Imorgon stannar jag kvar i stan efter jobbet och drar med mig Emelie till alla möjliga bokaffärer i stan. Vilket iofs inte är så många tror jag :) Jag vill köpa en bokhylla eller bara en vanlig hylla när jag kan ha böcker i/på, på mitt rum men det största problemet är nog inte att införskaffa en hylla. Snarare vart tusan jag ska placera den...





Videon har absolut ingenting att göra med inlägget utan jag tycker bara den var rolig :) hoppas ni håller med!

speechless

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans. 

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"...

Och här kommer videon till denna historia:


Kona

Idag är det visst semledagen var det någon som nämde på jobbet och då brukar visst några på verkstan bjuda alla på varsin semla. Konstigt nog kom det in en man alldeles nyss, samma man som brukar komma på fredagar med våra fredagsmackor. Han kommer in med två lådor med ca 50 semlor, hoppsan det blir visst dunderfika idag, två semlor var :)

Jag säger bara, vilken HÄRLIG dag!!

Get

Läste på Soufis blogg om att hon skickat sms till 118 100 och frågat vem är Sofia Hedin. Kul tänkte jag för jag har på sista tiden undrat vem jag är.
Så, Vem är Elin Gustafsson?

"118100 tror att Elin Gustafsson är en trevlig och social tjej i sina bästa år. Hon gillar att gå på tivolin och att rita karikatyrer av sina kompisar."
Hehe


istapp

Ännu en måndag har kommit och en lång vecka väntar. Helgerna går så fort nu mer, det är liksom bara fredagkväll lets dance och godis med emelie. Lördag tidig morgon, samling, match, vinst i sudden = 2 poäng, melodifestivalen, hot chick, godis, kladdkaka med emelie. Söndag tidig morgon igen, match, förlust = inget slutspel iår heller, mat på safari med en sur gubbe, Willys, godis, kladdkaka sen lördagen, Beck med emelie.
Sen är liksom helgen över, det säger bara svisch så är den förbi.

Klockan tio ska jag dra mig till turistbyrån för att inhandla biljetter till Modo-Luleå ikväll, emelie vill gärna gå och heja fram sitt favvolag Luleå. Klart man ställer upp liksom, vad ska man annars göra en måndag som denna. :)

Nu ska jag fortsätta med att göra mitt bästa för att överleva denna måndag...


Badboll

Sitter på jobbet och äter en morot nu. Det är faktiskt ganska gott, moroten alltså. Slutar vid ett idag och då ska vi hämta upp Emelie som jag tror är på stan med Bettan och söker efter partyklänningar till den 7 mars. Jag hånar dom lite men tar snabbt tillbaka allt för jag vet att jag kommer stå där samma dag och inte veta vad jag ska ha på mig. Känns som att jag kommer få höra det ganska länge då..

Emelier ska följa med mig hem och äta spaghetti och köttfärssås, på vägen hem måste vi dock stanna och handla. Grahamsmjöl, avocado, mjölk och tunnbröd ska inhandlas. Det kan hända att det slinker med något gott tills ikväll också. Hos mig blir det mat, pyssel, bakning och lite annat smått och gott :)

Är det bara jag eller tycker fler också att det är väldigt svårt att komma på en rubrik till inlägg då man inte skriver om något speciellt? Eller iofs så är det alltid ganska svårt.. Men men det behöver väl inte kopplas ihop med inlägget :) hehe ja så får det helt enkelt bli i fortsättningen :D


Reklam

Vissa reklamer som visas på tv:n kan faktiskt vara riktigt bra. Ibland är det bara jobbigt med reklampauser men man fattar ju att de måste finnas så man får helt enkelt leva med det. Men när de då kommer vissa reklamer är de riktigt bra :)
Här är två stycker som jag tycker är riktigt bra:

Alla duvan reklamerna är riktigt rolig :)


Den här är såååå klockren!!! :D

19 februari

Ja, jag säger då det.. Mamma har blivit knäpp. Hon har fått för sig att para ihop mig med ingen annan än Mats Zuccarello Aasen. Hon tycker det skulle vara perfekt för varken han eller jag har särskilt mycket tid över så då behöver ingen få dåligt samvete om vi inte hinner träffas så ofta. Sen så tycker hon att han är så himla söt och kanske kommer han bli rik en dag, inte för att pengarna spelar så stor roll men. Berättade för henne nyss att jag hade en ny adidaskofta på mig idag då svarade hon "Åhh vad fint, som alltid, synd att inte Zuccarello Aasen får se dig idag. Hihi"    Herregud...



18 februari

Det var ett tag sen sist jag bloggade. Har inte haft något att berätta, det har inte hänt så mycket och de som har hänt har jag inte velat skriva om.

Idag är det onsdag, jag har tänkt på det här med veckodagarna. Värsta dagen är egentligen tisdagen även fast måndagen är väldigt jobbig den också. Men på måndagen får man försöka minnas och glädjas av det som hände under helgen. Onsdagen då har halva veckan gått, jihooo!!! Torsdag då är det nästan helg, eftersom vi bara jobbar till ett på fredagar så kan man lättare glädjas till torsdagen. Sen fredagen är ju fredag liksom.. helg! Tisdagen är bara en mellandag där man inte har någonting att glädjas åt, veckan känns oändligt lång och allt blir bara jobbigt.

One tree hill kommer inte ut förrän i mars och jag går nästan under. :(

Sudden vinst

Matchen idag slutade 7-7 efter full tid och förlängning väntade. Där vann vi och matchen slutade 8-7 mot Endre, riktigt skönt med vinst var det. Nu gäller det att försöka släppa den matchen och fokusera helt och hållet på matchen som väntar oss imorgon. Den matche är nämligen minst lika viktig för oss för att vi ska kunna gå till slutspel. TAGGA!!

Efter matchen åkte jag mamma och pappa till matcmpaniet där vi käkade. Det blev enchiladas med strips för mig. Mumma!

Måste bara berätta, det har hänt två nätter irad. Förra natten släckte jag lampan vid 23.00 och somnade nog ganska snabbt och när jag vaknade hade jag verkligen drömt hur mycket som helst. Det hade hunnit gå flera dagar i drömmen ch när jag då vaknade tänkte jag att tro vad klockan är, 23.20!!? Va, har jag hunnit drömma allt det där på 20 minuter, jag fattar ingenting!
Samma sak nu inatt när jag gick och la mig och sedan vaknade upp ca 30 minuter efter. Jag hade hunnit med att döda massa stora skräckinjagande bläckfiskar och räddat alla från en sjunkande båt, tagit studenten på Geneskolan :P hehe ja och en massa andra saker!
Jag har fått för mig att det beror på att jag har bytt plats i sängen, förut låg jag ganska lång ut men nu de här två nätterna har jag legat längst in mot väggen.. Kanske lite långsökt, men men vi får se vad jag är med om inatt.

Imorgon ska jag, Vio, Nordin och kanske Tess träffas på hallen redan klockan tolv för att knäppa lite bilder sen vid ett har herrarna match och klockan två har vi samling. Ska bli kul med lite nya fina bilder.

Nu ska jag se på Disneydags :P hehe eller om jag hittar något annat...

tiden står still

Dagen blev inte riktigt som planerat, eller egentligen hade jag inte bestämt mig för att göra något speciellt. Jag stannade på stan efter att jag jobbat i alla fall. Träffade Emelie och Morris på stan, köpte en klocka ändå och en tunika och t-shirt råkade följa med mig hem också :P hehe hoppsan.. tyvärr så måste jag in med klockan igen imorgon då den hade stannat när jag kom hem :S

När jag kom hem var jag jättehungrig så pappa började med maten, medan jag väntade höll jag på somna i soffan, var jätte trött. Efter vi ätit gick jag upp och var ganska trött fortfarande så jag tänkte att jag lägger mig i soffan ett tag och vilar. Hehe jag kollade på klockan och då var den ca 17.15, somnade och vaknade igen, tänkte att det var skönt att fått sova en lite stund. Kollade på klockan och såg att det inte var en lite stund, klockan var nämligen 20.45!!! Jag hade ju sovit hur länge som helst, hela kvällen var ju som bortblåst =/

Gick ner då och precis då kom Magnus, Miwa och Emmie på besök. Det var trevligt att få träffa dom en stund, och fika lite ;)

Idag har det varit fredag den trettonde och än har det inte hänt något speciellt. Fast dagen är inte över än...

# 200

200-inläggs-jubileum nu. Det här är nämligen inlägg nummer 200, vet inte riktigt hur jag ska fira..

Idag är det fredag och jag sluta strax efter ett, vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Jag har lust att hitta på någonting för det är inte alltid jag nästan har en hel dag över. Grejen är det att jag helst skulle vilja åka hem och lägga mig i soffan hela dagen/kvällen samtidigt som jag vill göra något.
Först ville jag gå på stan och köpa en klocka men jag har nog ångrat mig. Sen funderar jag på att höra av mig till min kära bror men nja jag vet inte..
Kanske ska ut och fota lite, men det är inte så kul när man är själv och det är över 10 minus ute. Spela Guitar hero rock tour, inte så kul de heller att spela själv. Kanske man ska slå på stort och sola lite :)

Det är inte lätt att försöka hitta på någonting att göra. Jag känner mig lite händig idag också och skulle gärna vilja pyssla lite, tillverka något helt enkelt. Då är ju frågan vad man ska tillverka, kanske ska lära mig redigera bilder i photoshop. Fast då går tiden så fort och jag vet inte riktigt hur jag ska lära mig, är lite avundsjuk på ella.. Jag säger hela tiden att jag vill kunna redigera bra och då är det väl bara att sätta igång att lära sig. En sak som inte känns så lockande bara är att sätta sig framför datorn så fort jag kommer hem, jag menar jag sitter ju framför datorn 8 timmar om dagen 5 dar i veckan.. Kanske behöver byta miljö.

Kanske bara är jag men visst går tiden väldigt fort när man sitter hemma framför datorn. Om man sitter inne på youtube och kikar eller klipper och klistrar med bilder. Timmarna bara flyger iväg, jag börjar förstå nu vad jag sysslade med förut när jag satt uppe till 2-3 på nätterna.



"The quiet scares me 'cause it screams the truth"

Uppdrag

Hehe fick precis höra veckans uppdrag på rix. Om Titti ska utföra uppdraget ska hon hjälpa till på ett ställa där de har reptiler, ormar och sådant. Om Gert förlorar ska han vara på ett hem för hemlösa djur, katter och sånt. Anledning till varför Titti inte fick samma uppdrag var för att de skulle hon bara tycka vara roligt med katter och sånt. Men nu, nja hon är nämligen livrädd för ormar :) stackars henne. Roger kom med idéen att hon kan få städa när dom inte är där, där dom bor, i deras hus, bur, akvarium... terrarium. Hehe han hade lite svårt att komma på vad de hette tror jag :)

Jag är i alla fall fruktansvärt trött idag och det är svinkallt ute. Önskar att jag fick ligga kvar under täcket i morse, det skulle jag kunna gett mycket för.

Jag vill föresten beställa massa skaer på internet men jag hade ju liksom bestämt mig för att spara pengar.. Hmm.. det är inte lätt det här att sitta framför datorn hela dagarna. Närj ga inte har så mycket att göra är det lätt att man börjar kika runt och hittar saker att den där bara måste jag ha!!

Ikväll är det ingen träning utan då ska jag, Maja, Morris och Emelie träffas. Vet inte än vad vi ska göra, vart vi ska vara eller om fler ska vara med.. Vi får helt enkelt se vad som händer :)

Solljus

Sitter på jobbet som alla andra dagar vi den här tiden. Solen skiner ute men jag får inte ens ta del av det lite för jag har inget fönster på mitt kontor :( Ångrar att jag inte tog med kameran idag så kunde jag ha gått ut på lunch och fotat lite. Blev så avundsjuk på Emelie och Vio när dom hade varit ute och tagit massa snygga bilder igår.
Det är inte så lätt när man jobbar hela dagarna och tränar på kvällarna och då försöka hitta en stund över till lite fotografering. Det går ju de kvällar vi inte har träning men det är så mörkt så det är inte kul. Roligare att fota i solen, typ som idag då det är perfekt!
Solen skiner, inte ett moln på himlen, helt vindstilla, dock är det 15-20 minus ute men vad gör det. Det finns ju kläder och huvudsaken det inte blåser.

Aja, synd att kameran inte är med i alla fall. Jag får göra som vanligt på lunch, sitta kvar på mitt kontor framför datorn och se på Heroes. Är just nu på säsong 1 avsnitt 18 :)

Nu kom pappa in och frågade om ett engelskt ord, fattar inte hur han kan tro att jag ska kunna sånt. Ordet är i alla fall "vessel" och nu har jag lärt mig att det betyder fartyg :) man lär sig nya saker varje dag, stora som små..

Måste lägga in en bild på söt Emmie också när jag ändå håller på :)


Varslingen påbörjad..

Nu börjar chefen och en annan med "samtalen".. De gick precis förbi mitt kontor nu med en kille från verkstan in mot fikarummet där samtalen hålls. Det känns som det kommer vara mer eller mindre glada miner här idag :(

I veckan tränar vi visst bara tisdag och onsdag, eller ja vi tränade ju igår också. Vet inte riktigt varför vi ska vara ledig på torsdag men det kanske finns en tanke bakom det också. Jag ska i alla fall vara med Emelie och Morris mfl. då. Saras pappa fyller nämligen år så därför kommer hon hem och hälsar på vilket vi inte klagar över! :)

Nu ska jag plocka fram bröd ur frysen..



osäkerhet

Beck

Igår var det slappdag hos emelie som gällde, jag köpte med mig grädde och subway när jag åkte dit. Dagen bestod ungefär av kladdkaka, subway, tv, slappa i soffan, flera 5 minuters powernap i rad, beck, top model...
Det roligaste var att Björn Gustafsson var med i beck, haha lite chock där faktiskt..

Lite halvt snökaos har det varit här i helgen. Jag funderar på om det är så här det är i London när det är så stora rubriker och sådant därifrån. Eller nere i Stockholm när ingen kan ta sig fram. Man tycker det är lite töntigt men när man tänker efter så den stora skillnaden är ju att det är lite mer folk som ska ta sig fram där. Sen att de inte finns plogbilar i London kan ju också vara ett problem.
Jag tycker i alla fall att det är helt underbart med massa snö =D

Partey

Sitter hos Gun nu på hennes minimini dator :) Det är jag, Gun, Bettan och Emelie här nu. Vi åkte hit lite tidigare så gör vi iordning oss här för ikväll blir det utgång.

Idag har vi bakat en kladdkaka som vi dock inte smakat än, sparar den tills imorgon till emelies födelsedag :) Hon ska få sina paket av mig då, hon har inte fått känna på dom alls även fast hon gärna velat.. hehe

Nej nu ska jag nog ta en alvedon, hade feber i morse så kroppen känns väl inte allt för fit for fight men men vad gör man inte för ett födelsedags firande. Har inte vågat kika hur temperatuern i kroppen är nu lite senare men men det ska nog gå bra. Alvedonshot har väl ingen dött av.. hoppas jag inte i alla fall :)

see you later

Fredag

Nu är det snart helg, bara cirkus 10 minuter kvar..

Först idag ska jag träffa Lillan på stan och handla lite sen ska vi hem till mig och käka. Det är våfflor som stor på menyn och det ska bli smarrigt! Sen ikväll ska vi till Hübbi, hon jobbade visst till 19.30 så det blir lite senare vi ska dit.
Sen ska Emelie sova hos mig inatt =) hehe jag tycker det är roligt att jag ibland skriver emelie och ibland lillan fast det är samma person. För er som inte vet det blir det kanske lite snurrigt.

På lördag blir det kladdkakebak med emelie. Egentligen skulle jag göra den själv för det är en av de presenter hon skulle få av mig men hon får helt enkelt vara med och göra den =) sen lär det väl bli någon sorts av träning. Lite senare under lördagen ska vi till Gun där det ör förferre/födelsedagsferre för emelie. Utgång kanske blir ett problem men vi ska göra vårat bästa. Här i Ö-vik är det ganska dött om man är 19 år och vill partaja, finns ett ställe men det tänker jag inte ge fler chanser. Hehe tror inte jag varit där sen studenten, 14 dagars och sånt..

På söndag ska vi visst till kyrkan. Alma döptes för ett tag sen i kyrkan i stan och där har dom visst något att man ska dit igen och hämta ett halsband eller något efter en visst tid. Vet inte riktigt vad det var, får se hur bra jag mår efter lördagens bravader ;)

Bara några få minuter kvar nu =D

Persontypstest

Gjorde nyss ett test från den här sidan. Gick ganska snabbt även fast det var ganska många frågor.

Resultat

Din persontypkod: INFP

"Fokus på att skapa samförstånd och gemensamma värden"

INFP-typer är ofta lojala, nyfikna och idealistiska personer som tycker om att undersöka och blotta det som ligger under ytan hos sig själva och andra. Deras talang ligger i att hjälpa andra människor med att förtydliga förhållanden, värden och identitet. Då deras inre värden och övertygelser i hög grad styr allt vad de gör i livet, är det viktigt att de sysslar med något som är meningsfullt och betydelsefullt för dem.

För INFP-typer är det viktigt, att organisationen eller företaget har en lösare struktur med få regler. Ofta hittar man INFP-typer i jobb där de kan använda sin talang till att hjälpa andra människor med att förtydliga förhållanden, värden och identitet. Därför finns de ofta i befattningar där de kan vara med och främja den personliga utvecklingen och tillväxten hos andra människor. Oftast hittas de inom:


Födelsedagar

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller Hübbi 20 och på söndag är det inte heller någon vanlig dag för då fyller Emelie 21 =D

Ska till Hübbi imorgon, fast hon vet inte om det än.. Tänkte också nu såhär i sista sekunden innan jag ska åka göra emelie lite nyfiken ;D


Miljöutbildning

Ja det har vi haft här på jobbet på förmiddagen. Mellan 7.30-11.00 har vi suttit och lyssnat på en gubba som pratar om miljön och neandertalare och ja allt möjligt. Lite synd egentligen att han pratade så mycket om de man redan vet men jag kan ju inte ta för givet att de som är 30-40 år äldre än mig minns det man gick igenom i skolan och fotosyntesen och sånt. Men men rätt drygt var det i alla fall.

Hade träning igårkväll utan tränare igen, tur att Santa ställer upp. Träningen var väl sådär, eller övningarna och det var kul, alltså själva upplägget men det var helt enkelt inte en bra genomförd träning av oss spelare. Känns lite som om vi gett upp nu..

lolesossos

Nu vill jag inte jobba mer, fast jag tror inte jag vill vara arbetslös heller. När man väl jobbar vill man vara ledig men när man är arbteslös så vill man ha ett jobb. Jag vill bara kunna slappa en dag om man vill, eller som emelie, vio och nordin som är på gymmet nu. Hur bra skulle det inte vara liksom om man kunde få träna på dagtid också. Får så dåligt samvete de veckor jag inte hinner gymma så mycket. Fast hinner gör man ju alltid men det är inte alltid man orkar med att stressa överallt. Körde iaf lite gym hemma efter träningen igår, ska försöka göra ett nytt försök på att börja gymma igen.

"Snart får ni höra Indigo men underbara perfect day" Hatar den! Måste genast byta radiokanal..

Någon som har några tips på bra musik? Ny eller gammal spelar ingen roll..

helgen

Har haft två matcher i helgen, en i västerås mot rönnby där vi förlorade i sudden och en mot huddinge i stockholm där vi förlorade. Vi är nästintill helt ute ur slutspelet nu, eller vi har iaf inte saken i våra egna händer längre. Nästan pinsamt om jag får säga det själv.

Vi bodde i Uppsala och allt utom matcherna var väl positivt i alla fall. Fick träffa Tilda och Emmy vilket var trevligt. Var länge sen vi hade en dubbelhelg borta och nu fick jag känna igen det. Det är fortfarande lika jobbigt som förut...

Ikväll har vi ingen träning så då ska jag försöka ta igen mig lite. En del av mig vill träna ändå, en annan del vill hitta på något medan den tredje delan av mig vill slänga mig i soffan direkt när jag kommer hem och fastna där hela kvällen. Jag vet jag är tråkig...




"But even the sturdiest ground
Can shift and can tremble and let us fall down"


RSS 2.0