beställningar

Har nyss varit runt en sväng här på jobbet och tagit upp beställningar, ska nämligen iväg på subway och köpa mackor till fikat. Mumma!

Jag har också hittat en väska på tradera men det är någon viss m_kriftofferson som verkar ha bjudit ganska högt. Tyävrr vet jag ju inte hur hägt han/hon har bjudit och vet därför inte hur mycket jag ska bjuda. Jag vill verkligen ha den väskan! Har sett att de håller på i fem dagar till, därför ska jag vara smart och vänta tills på tisdag och kika då hur det ser ut. Jag menar det gäller ju att tänka till ;)

Klockan fem har vi samling och åker ner till Uppsala där vi ska bo i helgen. Har match mot Rönnby och Huddinge och det är vinst som gäller. Hur det går får vi ta på måndag. Kanske uppdater jag under helgen också, vi får se.

Nu måste jag gå till Baloo =)

Baloo

Började med en bild på Baloo i förra inlägget men här kommer några fler, tagna alldeles nyss =]



Baloo har fått en lång pinne så han har något att sysselsätta sig med på jobbet..




Skräckinjagande är han, ingen vågar sig i närheten ;)


Baloo

Har nyss fikat nu och när vi satt och fikade hörde vi en liten smäll och lite prassel från köket. Jag gick dit och där sitter Baloo och har rivit ner en låda med plastknivar, fast han låtsas vara helt oskyldig den lilla boven.



trött

Ja nu har jag varit på jobbet i ca 90 minuter, och jag har varit vaken i ca 130 min. Jag är fortfarande lika trött nu som när jag vaknade i morse, om inte ännu tröttare nu.

Jag tycker det är väldigt svårt att blogg nuförtiden. Jag vill gärna göra det men jag har tyvärr inte så mycket att skriva om. Alla andra verkar ju kunna skriva hur mycket som helst av vad dom gör. Till exempel när man går i skola så händer det ju lika olika där på dagarna och ibland får man sluta tidigare och ta en sväng på stan eller så.

Eftersom jag jobbar så har jag inte riktgit något liv känns det som. Jag kliver upp sex på morgonen, åker på jobbet, jobbar så jag kommer hem vid halv fem, träningarna börjar runt sex/sju och antingen är det gym innan eller efter. Kommer hem runt 9-10 på kvällen då är det nästan att gå och lägga sig direkt, kanske tv eller datorn en stund men där finns det inte särskilt mycket att hurra för. Kalla det vad ni vill men jag kallar det inte särskilt spännande!


Oj nu fick jag en ny väldigt intressant sak att berätta =)
Jag fick precis en puss! En puss av min älskade Baloo! =]


det höll inte längre, jag höll inte längre...

voice

Såhär med radiokanaler på jobbet, vad man egentligen lyssnar på. Jag har den alldeles bästa kombinationen tycker jag. På morgonen fram till klockan tio är det rix som gäller för då är det Rix morgon zoo och det är faktiskt riktigt roligt ibland. Eller ganska ofta. När dom sen börjar spela musik där och man är så less på alla dessa låtar som spelas om och om igen då gäller det att ratta över till Voice. Inte för att jag vet om man kan kalla det för ratta när jag byter på datorn men men jag knappar i alla fall över till voice. Det är lite roligare musik där, lite mer olika stilar och så.

Hann bara se halva Heroes avsnittet på lunch idag, får se resten ikväll eller någongång. Kanske blir imorgon på lunch.

Jag tycker jag var väldigt snäll igår/idag. Vi har en frys här på jobbet med kanelbullar i som vi köpt och kan ha till eftermiddagsfikat nångång i veckan sådär. Igår var jag så fruktansvärt sugen på en bulle men jag lyckades hålla mig till idag då jag visste att en här på kontoret jobbar halvdagar alla dagar utom onsdag. Tyvärr är det ju en annan som är ledig idag på eftermiddagen men henne bryr jag mig inte lika mycket om =) haha vad snäll jag är!

Ska förresten till Peter på "PG idrott och hälsa" idag klockan tre så han får göra något åt min rygg. Skulle gärna vilja veta om jag fortfarande är lika sne eller om det blivit bättre/sämre. Jag lär väl få höra samma sak som alltid att jag måste strechta mer men men då får jag ju en påminnelse i alla fall och nu jäklar ska jag göra något åt saken för det här går ju inte.


"silence speaks louder than words"


semlor

Satt och funderade nu och har för mig att jag både läst och hört en massa snack om semlor den senaste tiden. Började därför fundera på när den där dagen kommer då semlor i mängder ska ätas. Tänkte också att den borde ju infinna sig snart med tanke på att snacket redan är igång. Den lilla chocken jag fick nu när jag kollade upp när den var, 24 februari!! Det är ju tusan en månad dit =S

Okej jag kan erkänna det att jag aldrig varit speciellt förtjust i semlor. Mamma har alltid fått köpa hem semlebullar så jag har fått göra mina egna semlor. Anledningen till varför jag gör egna är att jag inte gillar mandelmassan. Antingen brukar jag bara ha grädde eller lägga dit en klick hallonsylt på mandelmassans plats. =)

Läste på en blogg eller något nu en annan sak man kunde ersätta mandelmassan med. Nämligen vaniljkräm, det lät sött och bra, kanske borde prova det iår.

Hehe konstigt att jag först klagar på att alla börjar prata om semlor så tidigt samtidigt som jag hänger på trenden och glr samma sak jag också. Det gäller att inte sticka ut från mängden..

träningsledig

Ikväll är det ingen träning, ganska skönt faktiskt. Därför ska jag nu ut på fotopromenad med pappa och Baloo. Synd bara att det hunnit bli så mörkt ute..

Emmie och Magnus är här och hälsar på en snabbis nu också, länge sen jag träffade henne nu. Sötungen!

helgen

Nu hade jag tänkt göra en liten sammanfattning av helgen här..

Fredag
Jobbade till klockan 1, åkte och handlade inför kvällen och inför lördagen. Tog hjälp av pappa när jag kom hem med att städa på mitt rum och bära bort mitt gamla soffbord och databord. Skruvade också upp mitt nya egentillverkade databord =) Efter städningen drog vi igång med middag, korvstroganoff och ris blev det och det smakade riktigt bra! Lite senare kom först Jenny sen också Emelie, Hübbi, Maja och Sara Westin. Vi såg på Lets dance och käkade grönsaker och dip och lite kladdkaka. Mumma!

Lördag
Väckarklockan ringde sådär lagom tidigt vi  halv 9 ungefär, då var det upp och fixa fika. Varm choklad och pinnbröd. Klockan 10 hämtade jag Emelie och Nordin sen drog vi iväg mot Långviksmon. Efter en felkörning hittade vi äntligen dit och fick se Stinas bil stå i diket, tur att Tess och hennes familj har en stor och stark bil så dom kunde dra upp Stinas bil.

När vi kom fram till stugan blev det lite surr och fika, helt underbart goda bullar var det! Sen klädde vi på oss och gick ut, några provade på att köra skoter och fyrhjuling. När vi sen bestämde oss för att bege oss till kammen tog jag och Tess varsin skoter och tog med oss Bettan och Anna medan de andra tog bilarna.

Efter ännu fler felkörningar på skotern kom vi äntligen fram till kammen men inte klagade jag på det, fick ju köra skoter lite längre än vad det var tänkt =) Sen skulle Soufi provköra och Tess åkte bakpå, efter en liten stund får jag ett sms av Tess där hon berättar att dom kört fast =) hehe Precis när jag och Bettan skulle åka och hjälpa dom kom Oscar, Ola och en till kille på deras skotrar (AVUNDSJUK!) Dom följde efter oss ner mot Tess och Soufi och hjälpte oss att lyfta upp skotern och vända den åt den riktning som vi skulle åt.

När vi kom tillbaka var vi sugen på grilla så vi åkte förbi bilen och skulle hämta vår mat. Tyvärr så är Majas baklucka inte så lätt att få upp och vi gjorde tappra försök till att få upp den men lyckades inte, öppnade bakdörren och skulle luta fram sätet och ta bort nätet och ta oss in den vägen. Jag stod utanför och skulle skoja lite, hehe "kul om jag skulle få upp luckan nu" jag drar i luckan och vips så öppnas den =) haha vilken härlig dag!

Det blev en massa pulkåkning, grillning och fotografering innan vi åkte vidare till ett annat ställe där det blev, basketspelning, pingis med alla olika sorters racketar, det var vanliga, böcker, burklock, händer och fotbollar. Det gäller att ha fantasi! Vi var också några som bastade sen blev det god middag och senare innan hemfärd blev det kladdkaka.

En helt fantastiskt dag enligt mig! =)

Söndag
Match mot Karlstad, förlust med 4-5, vann dock skotten med 37-19   =/   Konstig match...
Jag och Emelie bestämde oss för att svulla för att försöka glömma matchen. Vi åkte därför på Willys och köpte godis, chips och varsin chokladboll. Middagen serverades på Subway. Vi såg också på en bra film, Taken. Den fick inte så bra recensioner (stavning?) men vi gillade den ändå.

Nu är helgen slut och jag också...

ombesiktning

Pappa kom precis tillbaka efter att ha varit och besiktat min bil. Det gick åt helvete kan man nästan säga. Bromslysena funkar tydligen inte, de provade till och med att byta säkring, inget resultat. Styrlederna fram var glapp och allt möjligt. Det blir alltså ombesiktning inom en månad, =/

Ikväll blir det iaf skitsnack, spel och mys hemma hos mig. Jenny är hemma sen kommer även emelie, hübbi, maja, sara westin och kanske ella och marre. Sara skulle prata med marre så vi får se vilka det blir =)

Imorgon ska vi i laget till tess stuga och fika, grilla och käka. Hehe, vi ska inte bara äta utan också köra skoter, åka pulka nedför ett stup ;)

På söndag är det hemma match i Conna Arena och Karlstad står för motståndet. Får se hur det går, jag ska i alla fall göra mitt yttersta för att vi ska ta tre poäng. Mer än mitt bästa kan jag tyvärr inte göra.


Mot affären och vidare...

tacos

Har nyss käkat tacos här på jobbet, hur smarrigt som helst! =]

Det blev ingen städning igår och jag hade planerat att ta det idag innan träningen. Pappa skulle hjälpa mig bära ner ett bord och några grejor. Lyckades förhandla att vi ska ta det imorgon eftermiddag och att han då ska hjälpa mig att städa på mitt rum =] Perfekt!

Bullar

Efter träningen igår följde emelie med mig hem och vi bakade vaniljbullar/krämbullar. För att vara första gången så tycker jag att vi gjorde det ganska bra. Bäst blev det med de sista då vi kom på en ny teknik så det ska vi komma ihåg tills nästa gång. Det blev kanske inte världens snyggaste bullar men god var dom i alla fall. Det är ju egentligen det enda som betyder något! 

Medan bullarna jäste såg vi det nyaste One tree hill avsnittet. Det hände egentligen inte så mycket utan var mest ett mysigt avsnitt. Jag längtar till nästa. Till min besvikelse drar inte Prison Break igång förän den 17 april då de släpper de 17 avsnittet. Det är bara 6 avsnitt kvar nu, spännande!


åter till siffrorna...

lunch

Har nyss sett avsnitt ett, säsong ett av Heroes. Jag har aldrig sett det förut och kom på att jag har ju faktiskt några avsnitt på hårddisken. Åt ganska fort och kom på att så kunde jag ju få min lunch att gå lite snabbare så jag har sett det nu.
 
Det var faktiskt bra och jag ser fram emot när jag får tid över att se nästa =]


Klockrent =]


Mitt i veckan

Idag är det onsdag vilket betyder att det är bara idag och två dagar till tills det är helg =) Tjihoo!

Ikväll är det träning, vi i vår femma ska träffas en halvtimme innan samling för att gå igenom uppspel och frislag så vi har några vi kan klockrent. Mycket smart tycker jag, särskilt med uppspel som man använder sig av hela tiden. Det är är bra att ha två uppspel som vi alla i femman kan om det mot förmodan skulle låsa sig under match så kan man återgå till de vi kan.

Efter träningen ska Emelie och kanske Maja förlja med mig hem så ska vi baka vaniljbullar =) Mumma! Ska handla på väg hem från jobbet. Idag är en sån där dag som jag skulle vilja lägga till några extra timmar, har nämligen lite för mycket jag vill hinna göra.
Kommer hem vid 15.30-16.45 och då är det käk som gäller, sen hade jag tänkt hinna städa innan jag hämtar nordin ca 17.10.
Då är det träning till 19.45 och då blir det dusch och byta om sen hem till mig, hemma vid 20.15 kanske.
Då är det bakning som gäller, och under bakningen hade vi tänkt klämma in ett avsnitt av One tree hill, får se hur det blir med det. Degen ska ju jäsa sammanlagt i ca 40 minuter också så därför kommer bakningen inte gå så fort. Efter det måste man självklart provsmaka sen kanske jag har lite tid över att städa och fixa lite.
Sen är det sängen som gäller!

Puh, mycket idag... Nej nu ska vi inte vara negativ, det kommer bli en underbart härlig dag. Jag kommer inte ha tråkigt en sekund! Jag menar jag älskar ju att städa!            (NOT)

Innebandyhelg

Hade bara en match i helgen borta mot Kais mora på lördagen. Ändå ägnades hela helgen till innebandy. 06.00 var det samling på skyttis och bussen avgick samma tid mot Mora. Väldigt jobbigt var det att åka buss från 06.00 till 12.00 och sen vara redo för match. Även fast matchen gick bra och vi fick med oss tre välförkänta poäng efter en vinst med 2-1 så kändes bussresan i benen.

Igår tog jag en sovmorgon och åkte in till stan strax innan 12 där jag mötte upp Santa och Soufi som satt och fikade på Port 9. Vi vandrade vidare mot sporthallen där det var dags för match. GK - ÖIB div 2, tyvärr så vann GK med 7-5 och vi alla var överens om att det var en väldigt lång match. Ellas lillasyster Sara gjorde illa knät också, håller tummarna och hoppas på att det gick bra för henne.

Efter matchen gick vi på subway och käkade, det var jag, maja, santa, soufi, tess och stina. Efter maten var det dags för distriktslagsuttagning. (oj vilket långt ord!) Santa och Soufi hörde att det inte var klart med några ledare än och bestämde sig för att dom två skulle försöka föra västernorrlands F92 till guldet. Jag och Maja fick agera tidtagare och blåsa i pipan då det var dags för byte. Tess hon gjorde en bra insatts och var med och tränade då det fattades en spelare.

Jag blir förvånad över att vissa är så otroligt dålig på skriva på datorn, dvs använda tangentbordet. Vi yngre har inga problem och då tänker väl ni att vi sitter ju vid datorn så mycket så vi har lärt oss. Men för att visa några exempel, min pappa sitter fortfarande och nästan söker efter bokstäverna och använder endast långfingrarna när han skriver. Samma sak om han ska logga in någonstans så skriver han för användarnamnet, tar musen och klickar i nästa ruta, skriver lösenordet och tar musen och klickar på logga in. Jag förstår inte varför inte använda tab och enter? Jag kan ju nämna att han har jobbat på kontoret här i ca 21 år och innan det var det även kontor som gällde.

Min mamma har också jobbat på kontor så länge jag vet och jag fick spunk när hon berättade vad hon gjorde på jobbet. Hon skuller kryssa i rutor sen hoppa ner en rad eller något. Dvs hon fick lov att använda både musen och enter vilket jag förstod. Men när hon berättade att det var så jobbigt att behöva flytta handen från musen till enterknappen varje gång hon kryssade i en ruta. (var runt 300 rutor..) (hon har musen mitt på tangentbordet, inte en vanlig mus) Jag funderade då varför hon inte använde vänsterhand för att klicka enter för hon ville ha höger för musen. Hon sa då att det var så krångligt att sitta med korsade armar då enterknappen satt längst till vänster på tangentbordet. Jag påpekade då för henne att det fanns en enter i mitten också, då trodde hon inte på mig =/ Jag fattar ingenting!

Oj oj oj, varning för långt inlägg =)

fredag

Ja då var ännu en vecka avklarad och helgen påbörjas strax. Jag och pappa ska förbi på Nordemans på vägen hem, han skulle hämta några grejor sen ska jag på classes och köpa två konsoller för jag ska nämligen tillverka ett databord =] Det kommer bli hur snyggt som helst! Ganska simpelt men coolt ändå, har lite lust att "snitsa" till det lite extra men jag tror inte det är så lätt så jag får ta det som det är.

Emelie ska komme till mig sen när hon återvänder från Umeå. Vi ska äta lasagne och sen se lets dance såklart =P hehe jag hade tänkt höra med henne om hon vill se Saw 5 också ;)

Imorgon klockan sex bär det va neråt i landet, närmare bestämt till Mora där vi spelar match klockan 2. Väldigt. väldigt jobbigt att kliva upp så tidigt när det är helg. Men som tur är så är man ju van för man kliver ju upp då varje dag under veckorna.

Nej nu ska jag fixa det sista på jobbet innan helgen sen ska jag se om jag får med mig pappa så vi kan åka någon gång =)


"those eyes are hard to see through"

varsling

Det var nöte idag på jobbet i det stora fikarummet. Det var ett mindre roligt möte där de berättade att det måste minska ner på folk. 25 st ska sammanlagt bort, och det är ungefär 25% med tanke på att det inte är så många som jobbar. Jobbigt att jag inte ens har skrivit på några anställningspapper nu efter nyår så jag lär väl åka direkt förutom de andra 25.

Jaja, det är helt enkelt sånt man får leva med. Känner mig inte allt för depp över det med tanke på att jag ändå bara skulle varit kvar till sommaren men ändå, pengarna behövs ju. Nu sitter jag mest bara och hoppas att mina planer kan sättas i verklite tidigare och att jag får med mig någon som har samma dröm som jag.


blå

Träningen igår gick sådär. Jag var med på allt utom löpningen, kände att det skulle jag inte riktigt orka med. Hoppas att jag är piggare på träningen ikväll och att denna huvudvärk som förföljer mig nu lämnar mig. Jag kan nog ganska enkelt lista ut vad huvudvärken kommer ifrån. Nämligen träningen igår då Santa lyckades placera spetsen på sin armbåge med hög fart rakt in i mitt högra öga.  Aj, aj...

Inte nu på lördag för då är det match utan nästa lördag är vi i laget bjudna till Tess stuga för grillning och skoterkörning. Det ser jag verkligen fram emot =) Bra idé Tess!!

Nej nu måste jag gå och snyta mig och fråga om jag kan få en alvedon.

"Jag är yr. Robert, jag är yr."

Kroppen är väl lite sisådär idag. Jag är yr, helt plötsligt när jag går tappar jag balansen =/ Ungefär som när du åkt en karusell som går runt, runt sen ställer du dig upp och ska gå iväg och du helt plötsligt vinglar till. Eller som när du suttit ner och druckit alkhol och sen ställer dig upp och ska gå en sväng så tappar du liksom fotfästet. Ibland kan jag gå helt vanlgit men ibland så kliver jag helt plötsligt ner i en obefintlig grop. En på jobbet frågade mig till och med i morse om jag var full, kanske lite på skoj men ändå.
Kanske måste få i mig lite mer mat...

Träning ikväll, tro hur det kommer gå. Skippade träningen igår men idag måste jag träna för det är match på lördag. Kais Mora borta, tror vi åker på fredagen men jag vet inte riktigt.. Hoppas vi gör det.





"I left myself behind
Somewhere along the way
Hopin to come back around
To find myself someday"

Hammerdal

Då var man tillbaka på jobbet efter en ganska händelserik helg. I fredags morgon satte sig jag och emelie på en buss på väg mot stugun där emelies bror hämtade oss sen och körde oss sista biten fram till hammerdal. VI åkte först och spanade in emelies gamla skola och sa hej till hennes mamma. Kvällen tillbringades hos emelies bror med fru? och barn. Vi åt mat och såg på Let´s Dance.

Lördagen börjades tidigt då vi befann oss på sporthallen redan klockan 8. Det var dags för företagscup och emelies bror stod i mål för Ewas Klippotek. Vid lunchtid blev vi bjudna på lunch hos emelies farmor och det var där det hela bröt ut för mig. Jag ockuperade toan i två timmar tror jag, blev lite piggare sen så vi åkte på sporthallen men sen på kvällen var det inge kul alls.

Söndag då var det emelies tur och vi insåg att buss var inte ett alternativ för oss att ta oss hem så jag ringde till pappa. Vid två satte vi oss i bilen med emelies pappa och fru och körde mot junsele där vi mötte mamma och pappa, vi bytte bil och fortsatte mot Örnsköldsvik.

Idag är det måndag och jag mår inge bra...

tillbaka

Jahapp, så då var man tillbaka på jobbet igen då. Väldigt, väldigt jobbigt var det att kliva upp i morse och jag tror inte det kommer gå mycket lättare imorgon. Tiden går sakta idag, inte van att jobba och har inte särskilt mycket att göra.
Nu fick jag precis lite att göra =) Ska sortera och sätta in fakturor i pärmar och sen fixa nya pärmar för det är ju nytt år.

Ikväll ska jag och Emelie se One tree hill!!!

Nu har jag alldeles strax lunch och då ska jag käka och sen försöka ta mig i kragen och gå ut och ta en liten promenad i det soliga men dock kalla vädret.

Ikea

Var som sagt på Ikea igår med mamma, pappa, emelie och christine. Just på Ikea köpte jag en pall, ett soffbord, sängrej, tyg som jag ska hänga i taket, tofflor sen kommer jag inte riktigt ihåg. Sen inhandlade jag även ett par byxor på Gina och sist men absolut inte minst =) En systemkamera på Media Markt! =D
När vi återvände till Örnsköldsvik åkte jag med hem till Emelie och hjälpte henne sätta ihop en hylla, lärde mig även en sak där som jag nämnde för mamma idag. När jag flyttar hemifrån ska jag helt klart skaffa mig en verktygslåda =] Inte helt lätt då man ska försöka skruva ihop en hylla med en kökskniv. HINT!!!  Vi hängde också upp Emelies otroligt snygga, hemmagjorda klocka i form av en LP-skiva.

Idag lekte jag med Emelie och Kitin, vi gick på stan och jag shoppade ännu mer. Byxor, kofta och klänning. Jag gillar rea! =]

I övrigt hade vi träning ikväll vilket kändes väldigt jobbigt men det blev en helomvändning på det. Varken Martin eller Tommy var där utan bara Herr Grön, vår fystränare. Dum tycker ni jag är när jag säger att träningen var kul och bara fystränaren fanns på plats men så fel ni har. Självklart hade vi fys men det var faktiskt kul och annorlunda och en massa skott och passningar som helt klart behövs!

Nu är jag jätte trött i hela kroppen, från huvudet till tårna, insida som utsida. Borde nog gå och sova men jag känner verkligen inte för att göra det...

Resultatet

Ikväll är det match, en riktigt viktig sådan. Falun är det som står för motståndet och matchen spelas i en förhoppningsvis full Conna Arena. Med tanke på att Paradiscupen spelas nu i helgen här i Örnsköldsvik kommer det vara en hel del små pojkar och flickor där och kika. Stämningen kan bli riktigt hög. Nästan hela familjen kommer även dit och bevittnar matchen då vi ska vinna över Falun.

Som jag nämnde sist målade jag och Emelie var sin tavla. Emelies resultat kan ni hitta på hennes blogg genom att
klicka här.

Mitt resultat ser ni här.. Någon som ser vilka det är?



Och eftersom jag hade hela dagen ledig idag tänkte jag att jag kunde ju alltid måla en till tavla. Så det gjorde jag =)

Såhär blev den..  Ser någon vilka det är?




Imorgon blir det IKEA med mor, far, emelie och kristin (stavning?) shoppa, shoppa, shoppa =) Kanske berättar imorgonkväll vad jag köpt. Innan Ikea ska jag sitta i seket från 07.00-11.00 sen drar vi direkt!


Nej nu vill jag ha mat!!

kreativ

Just nu tänker jag skriva ett väldigt kort inlägg är själva tanken, mest bara för att jag ska komma igång med bloggen igen för jag har ju faktiskt inte skrivit sedan julafton och mycket har hänt sedan dess. Vad som har hänt får ni helt enkelt fråga för det orkar jag troligtvis inte förklara särskilt mycket om här.

Det var juldag med utgång på parken, det har varit massa träningar och tester i mellandagarna, en hel del trumspelande, nyår har blivit firat med vänner och vi har inventerat på Willys.

Imorgonbitti väntar träning kl 09.00, den som kom på den korkade idén skulle jag vilja ta mig ett snack med!

Jag och Emelie har i alla fall tagit fram vår konstnärliga sida ikväll då vi börjat måla varsin tavla, resultaten får ni förhoppningsvis se då de är klara. Vi hade tänkte göra klart efter träningen imorgon.

Nej nu måste jag sova, det skulle jag redan gjort för ett tag sen "lovade" jag Emelie men ibland kommer något helt enkelt ivägen =)

good night folks...

RSS 2.0