Träningshelg

Har haft träningshelg i helgen. Var nervös och såg egentligen inte fram emot det alls. Vi skulle börja med innebandyn istället för försäsongsträningarna. Visst att de här träningarna vi har haft hittills har varit jobbiga, men samtidigt har det varit så kul att träffa alla i alla fall tre kvällar i veckan. Det har varit skönt att kunna fara på en träning utan att känna ångest över hur det ska gå. Egentligen vet jag inte om det är så det har varit heller men något har det varit. Nu vet man liksom innan att det varken kan gå bra eller dåligt. Eller jo det kan det ju men ingen annan lider av det. Det är själva innebandy delen jag har varit osäker på. Inte vetat om jag ska fortsätta eller inte. Helgens träningar har varit som vanligt, både upp och ner, mest ner men man ska väl inte tänka på det allt för mycket. Det här är ju trots allt de första träningarna med boll och klubba.

Helgen börjades på fredagkväll med en träning, hände inte så mycket mer då tror jag. Åkte nog bara hem och sov efter det. Lördagen bestod av desto mer. Första träningen började 10.00 och slutade 12.00 då var det dags för dusch och lunch. Vi blev bjudna på potatismos och korv :S inte min favorit direkt. Sen att äta direkt efter träning är inte heller min grej. Det var soligt och varmt den dagen därför gick vi ut och satte oss i solen innan den andra träningen drog igång. 14.00 var det dags igen för träning. Efter dagens sista träning åkte vi ut till matcompaniet och käkade och sen vidare ut till Jansson. Där hade vi det trevligt med lite rollspel och mycket prat. Jag stod över det mesta, kände mig inte riktigt som mig själv och höll mig lite i bakgrunden. Vet egentligen inte rktigt när jag är mig själv heller men det kändes inte bra alls. Skönt var det ändå att vara kring en massa människor som bryr sig men ändå inte undrar allt för mycket. Om de ser att man inte är på bästa humöret börjar de inte ställa en massa frågor. Vet inte hur det är om de bara inte märker det eller om de bara förstår eller om de helt enkelt kanske inte bryr sig.
Denna dag idag börjades också kl 10.00 med träning sen lunch. Lite bättre lunch idag, makaroner och köttbullar. Även fast det smakade bra gick det inte ner ändå. Jag kan ju tacka Tess för hjälpen med det som blev över för mig =) Dagens andra pass var det internmatch som stod på schemat. Vi vann med 3-2, låg under med 2-0 =) Bra jobbat!

Nog pratat om helgen, nu ska jag försöka hitta på något att sysselsätta mig med. Ingen aning vad jag ska hitta på.. :/

Fredag

Sitter och kikar på Paradise Hotel från 2005. Ganska roligt att se faktiskt. Ibland undrar man vad dom tänker med egentligen. Massa tjafs hela tiden om ingenting, eller så är det jag som inte riktigt förstår.. Har unnat mig lite chips nu ikväll. Salta nacho chips som jag dippar i guaccamole (stavning?) mumma är det i alla fall.

Det har varit varmt ute idag, har legat i solen ett litet tag. Blir så rastlös av att ligga still. Man hinner med så mycket nu mera, dagarna är så långa. Imorse vaknade Baloo halv åtta och då är det bara att bära ner honom så att han kan kissa. Därför har jag hunnit med att träna, duscha, sola, cykla på affären, varit i stan två gånger med pappa, ätit pannkaka. Ewe åt pannkaka här med oss. Vi var på affären och hon jobbade. När vi sa att vi skulle äta pannkaka blev hon så avundsjuk så vi bjöd hem henne =) trevligt trevligt. Det var längesen hon var här. Vi busade med Baloo och sen var han helt galen =)

Imorgon ska jag på bröllop. Det ska bli trevligt, hoppas jag. Vi ska vara i kyrkan kl 4 sen kl 9 får vi komma tillbaka och äta tårta =)

Airworld

Idag har jag varit på airworld i modohallen tillsammans med Kevin och Molly. Det var faktiskt riktigt roligt men jobbigt =)
Det är nog jobbigt att klättra upp själv sen ska man samtidigt lyfta upp Molly också som var lite för liten för att ta sig upp på vissa ställen. Vi har varit i där över 2 ½ timme! Jag ät helt slut på nu. Tror jag räknar det som mitt träningspass idag.

Jag och Syster provade sumodräkter och brottades =) varmt var det verkligen men kul också. Det fanns också en dräkt med kardborreband (stavning?) som man kunde ta på sig sen hoppade man upp på en mjuk vägg där man fastnade =)

Den här dagen har varit rolig. Den första dagen på länge som har varit bra helt igenom. Inte för att dagen är slut än men jag låtsas att den är det.

RSS 2.0