Baloo

Kom hem igår efter att ha varit nere i Nyköping och hämtat Baloo. Han är världens sötaste hund och han är min =) Han sov i min säng inatt tillsammans med mig. Så mysigt och skönta att slippa sova ensam. Även fast han inte alltid kommer få sova i min säng har jag ändå någon uppe på mitt rum tillsammans med mig. Sitter ute på altanen nu och kika på honom. Han har ett tuggben som han tuggar på samtidigt som han äter ur matskålen. Tappar han benet plockar han upp det igen innan han fortsätter äta ur matskålen =)

Kusin och moster har varit här en sväng. Kul att träffa dig med tanke på att det inte blir så ofta. Ser fram emot om ni kommer upp till hösten.

Nu jagar Baloo disktrasan =)

Denna dag ...

Denna dag började med ett träningspass där intervaller stod på schemat. Sen kom Mange, Miwa och Kevin hit och jag och Kevin hade lite vattenkrig =) Efter det när dom hade farit kom Johan, Mikaela och Nova hita och då blev det vattenkrig en gång till =) Sen tog jag mig ut på en cykeltur som blev dagens andra träningspass, förutom ruscherna på gräsmattan med Kevin och Nova. Sen drog jag mig bort till Magnus där grillning stod på schemat, jag tänkte inte så mycket på det utan åkte bara dit. Runt halv 11-11 fick dom för sig att dom skulle in på O´learys och det tackade inte jag nej till. Jag tror det var första gången jag gick ut utan att överhuvudtaget ha tänkt på vad jag hade på mig eller sminkat mig. Men kul hade jag ändå. Träffade Ewe och Malin där, jag och Malin träffade på några killar som bjöd oss på hallonshots =) yeah!

Nu är jag hemkommen efter en resa med taxi från stan och nu tänker jag bege mig på en resa uppför de två trappor som tar mig upp till mitt rum och min säng. Måste sova nu, imorgon blir det stan med Ella och Sara tror jag. Vi får se. Efter den dag kan jag verkligen säga att vi märke

Midsommar

Tiden går fort, har redan hunnit jobba i två veckor. Det betyder att det var hela två veckor sedan studenten var över. Känns som det var igår. Saknar alla människor i klassen men också de runtom som man inte träffar i vanliga fall.

Jag hoppas tiden går lika fort i en vecka till. På fredag åker jag mamma och pappa mot Nyköping. Vi ska ner och hämta den här lilla krabaten.  Jag längtar!! =)




Jobb

Sitter på jobbet nu, min tredje dag här. Har inte gjort så jättemycket hittils men ändå en hel del. Har börjat skriva in de killarna har inventerat nu. Mycket siffror men det går bra. Bättre det här än hemtjänsten i alla fall.

Studenten var i alla fall hur bra som helst. Jättetråkigt att den är över, allt gick så fort liksom. Åka flak var underbart, vill göra om det igen. Nu önskar jag mig tillbaka en vecka =)

Vett och etikett

Nu är jag upp på benen igen efter en hård kväll igår. Måste pallra mig upp till parken och vara med på vett och etikett. Jag är fruktansvärt bakis, eller nej jag är fortfarande full och måste nu gå och dricka vatten för jag mår inge bra.




RSS 2.0