Todiloo

Sitter på jobbet och andas för första gången denna vecka känns det som, har haft sisådär apmycket att hinna med igår och idag men äntligen är det klart. Eller allt är inte klart men det som måste vara klart tills idag är klart. Det kommer nämligen ett gäng kineser imorgon som tydligen måste kika på alla dessa papper som sorteras, ändrats på datorn, sorterats igen, skrivits ut, in i pärmar, ut ur pärmar, kastas, sorteras, scanna in på datorn och döpas... =/

Vi var spellediga helgen som var vilket var ganska skönt men det kändes lite tomt. På lördagen var vi några ur föredetta klassen som åkte upp till Gideå och bombhotade flygplatsen. Nej jag bara skojade, vi åkte upp och käkade middag och spelade spel och hade bara allmänt trevligt. Flygplatsen var bombhotad men det var inte vi, det var visst någon blinkande sak de hade hittat i någon papperskorg. Därför hade polisen stängt av vägen dit in men vilken tur att vi skulle svänga till vänster och inte till höger. Trots lite komplikationer i den korsningen kom vi oss därifrån skrattandes i fortsatt färd mot vår slutstation.

Ikväll är det träning, förhoppningsvis One tree hill efter. Emelie? =] Om jag har riktigt, riktigt tur så kanske det blir Prison Break imorgon efter träningen =] hoppas!

Nej nu måste jag fortsätta med dom här förbaskade pärmarna så de blir klara någon himla gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0